Η μεγάλη γιορτή των παιδιών και όλης της οικογένειας πλησιάζει και παρά τις δυσκολίες, το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας θα προσπαθήσει να παραμείνει δραστήριο και πάλι μετά από δύο δύσκολα χρόνια!

Φέτος το επίκεντρό είναι τα παιδιά αλλά και ολόκληρη η οικογένεια μιας και σχεδίασαν δύο βραδιές για όλους όσοι αγαπάνε την μουσική, το γέλιο, την ελαφράδα της διάθεσης, το χιούμορ, την ξεγνοιασιά, τα Χριστούγεννα και την ίδια τη ζωή!

Η πρώτη συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στις 19:30, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας και με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους.

Σε συνεργασία με την Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, θα παρουσιαστεί ένα αφιέρωμα στο Βωβό κινηματογράφο και συγκεκριμένα στον πολυτάλαντο κωμικό Buster Keaton.Τρεις ταινίες με άφθονο χιούμορ και εντυπωσιακές σκηνές από τον μάγο του Βωβού κινηματογράφου παρουσία ζωντανής μουσικής!

Το σύνολο “Moving Band” του Δημοτικού Ωδείου ετοίμασε μουσική που ξεχειλίζει από ζωντάνια, χιούμορ αλλά και απρόοπτα ηχητικά “περιβάλλοντα” που ντύνουν μουσικά τα ατέλειωτα κυνηγητά του Buster Keaton!

Το σύνολο αποτελείται από τους:

Γιώργο Παυλάκο – φλάουτα με ράμφος, εβραϊκή άρπα και μπουρμπουλήθρες
Σταύρος Τσότρας – φαγκότο και καραμούζα
Υπαπαντή Αλεξανδροπούλου – ένα βουνό από κρουστά, σφυρίχτρες και μπουρμπουλήθρες
Κατερίνα Μηλιαρέση – άλλο ένα βουνό από κρουστά, σφυρίχτρες και μπουρμπουλήθρες
Στάθης Γυφτάκης – πιάνο,παιδικό ξυλόφωνο και μπουρμπουλήθρες

Δελτία δωρεάν εισόδου μπορείτε να προμηθευτείτε από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας από Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου έως και Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και ώρες 15:00 – 21:00, ή από το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου από τις 09:00 το πρωί ως τις 18:00.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε πως όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε “αμιγείς χώρους” για εμβολιασμένους αλλά και νοσήσαντες και με όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ελλαδικό