Οι εργασίες αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καλαμάτας συνεχίζονται, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής και του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας.

Σήμερα, Τρίτη 6 Ιουλίου 2021, το Δημοτικό Κολυμβητήριο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Παναγιώτη Βασιλόπουλο, όπου και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών και τον σχεδιασμό για το επόμενο διάστημα.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος ανέφερε: «Το Κολυμβητήριο είναι σίγουρο ότι χρειαζόταν παρεμβάσεις. Αυτές τις παρεμβάσεις με την ανάληψη των καθηκόντων μας δρομολογήσαμε και ξεκίνησαν να υλοποιούνται. Προμηθευτήκαμε νέο ισοθερμικό, αλλάξαμε του βατήρες, προμηθευτήκαμε μηχανήματα για την αυτόματη χλωρίωση, πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις ουσιαστικού και αισθητικού χαρακτήρα, υπήρξε προμήθεια μιας νέας σύγχρονης σκούπας για το βυθό της κολυμβητικής δεξαμενής, τοποθετήθηκαν τα καθίσματα στις κερκίδες και βέβαια οι παρεμβάσεις συνεχίζονται. Στον σχεδιασμό μας υπάρχουν οι κερκίδες στην ανατολική πλευρά, είμαστε εν αναμονή της απόφασης στο πρόγραμμα “Αντ. Τρίτσης” για την κατασκευή των WC ΑΜΕΑ και φυσικά του μεγάλου έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου κ.ά. Θα επαναλάβω, ότι στηρίζουμε τον αθλητισμό, τον αντιμετωπίζουμε ως κοινωνικό αγαθό και έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον».

Ελλαδικό