Η ομάδα γαστρονομίας Executive Chefs Culinary Team της Λέσχης Διευθυντών Αρχιμαγείρων Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Euro-Toques Hellas) με έδρα την Καλαμάτα, επέστρεψε περήφανη από τον Διεθνές διαγωνισμό που έλαβε μέρος στο Bolou της Τουρκίας, αφού κατέκτησε σημαντικές διακρίσεις!

Διαγωνίστηκε με πολλές χώρες και σε πολλές κατηγορίες με παραδοσιακά εδέσματα από την Μεσσηνία, αλλά και πολλές παραδοσιακές νοστιμιές από όλη την Ελλάδα. Την ομάδα εκπροσώπησαν επάξια ο Γιώργος Καλομοιρόπουλος, ο Πάρις Αξιώτης, ο Στέφανος Κασσάρας και ο Χρήστος Ζέρβας κερδίζοντας 3 Χρυσά μετάλλια, 5 Ασημένια, 11 Χάλκινα και 4 Επαίνους!

Δείτε αναλυτικά τα βραβεία:
Η εταιρεία Brava μαζί με τον Πάρι Αξιώτη κέρδισε Χρυσό μετάλλιο.
Η εταιρεία Laoudis μαζί με τον Γιώργο Καλομοιρόπουλο κέρδισε Χρυσό μετάλλιο.
Χρυσό μετάλλιο επίσης ο Στέφανος Κασσάρας.
Το λάδι τις εταιρείας Μπουλουλή συνόδεψε την αποστολή και κέρδισε αντάξια μαζί με τον Γιώργο Καλομοιρόπουλο το Ασημένιο μετάλλιο.
Το Ξενοδοχείο Caravel στην Ζάκυνθο μαζί με τον Πάρι Αξιώτη κέρδισε Ασημένιο μετάλλιο.
Η εταιρεία Αργυρόνησος μαζί με τον Πάρι Αξιώτη κέρδισε Χάλκινο μετάλλιο.

Ελλαδικό
Θάλεια Λαρεντζάκη
Η Θάλεια Λαρεντζάκη είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο τμήμα φιλολογίας και ιστορίας. Έχει γράψει για το Kalamata IN άρθρα ποικίλης θεματολογίας.