“Να διακοσμείς το σπίτι σου. Αυτό σου δίνει την εντύπωση ότι η ζωή σου είναι πιο ενδιαφέρουσα απ’ ό,τι είναι πραγματικά”, λένε και μάλλον είναι η αλήθεια. Το να διακοσμούμε τον χώρο στον οποίο κατοικούμε και περνάμε είτε πολλές είτε λίγες ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι ένας τρόπος για να ανέβει η διάθεσή μας.

Το σπίτι μας, άλλωστε, και ο τρόπος με τον οποίο έχουμε επιλέξει να το διαμορφώσουμε δείχνει πολλά στοιχεία της προσωπικότητας μας. Είναι η “εικόνα” μας! Είτε, λοιπόν, ψάχνετε καταστήματα για να ξεκινήσετε μια νέα ζωή, να κάνετε μια διαφορετική αρχή σε έναν νέο χώρο είτε θέλετε να ανανεώσετε τη διακόσμηση και την επίπλωση τους σπιτιού σας, εμείς σας προτείνουμε τις παρακάτω λύσεις. Λύσεις… για να βρείτε αυτό που πραγματικά αναζητάτε βασισμένο πάντα στα δικά σας γούστα.

Ας δούμε, λοιπόν, αναλυτικά τις επιλογές μας…

Laura Ashley

Αν η ποιότητα και το γούστο είναι για εσάς άρρηκτα συνδεδεμένες έννοιες, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το κατάστημα “Laura Ashley”, ένα κατάστημα το οποίο ταυτίζεται με την ποιότητα με γούστο… στο σπίτι.  Η “Laura Ashley” είναι μία βρετανική αλυσίδα με είδη σπιτιού και διακόσμησης της γνωστής σχεδιάστριας.

Δείτε περισσότερα για το κατάστημα “Laura Ashley” >

Έπιπλο-design Αφοί Μούζου

Τα καταστήματα έπιπλο-design Αφοί Μούζου δραστηριοποιούνται στον χώρο του επίπλου από το 1990, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα επίπλων για το σπίτι σας. Εκεί, θα βρείτε χειροποίητα έπιπλα για όλους τους χώρους της κατοικίας σας… όπως σαλόνι, κουζίνα, παιδικά δωμάτιο και όλα αυτά σε εργοστασιακές τιμές.

Δείτε περισσότερα για το κατάστημα “Αφοί Μούζου” >

Είδη σπιτιού και διακόσμησης “Skarpalezou”

Το κατάστημα “Skarpalezou” δραστηριοποιείται στην αγορά των διακοσμητικών, ειδών οικιακής χρήσης. ηλεκτρικών μικροσυσκευών και δώρων από το 1958. Προωθεί στην αγορά ολοκληρωμένες προτάσεις από επώνυμους οίκους της Ελληνικής αγοράς, με αντικείμενα σύγχρονα και χρηστικά που προσφέρουν καθημερινή ποιοτική ευχαρίστηση στους καταναλωτές.

Δείτε περισσότερα για το κατάστημα “Skarpalezou” >

Linea Strom

Η “Linea Strom” είναι ελληνική στρωματοποιία με ιστορία από το 1957, στην οποία θα βρείτε ανατομικά και ορθοπεδικά στρώματα, στρώματα για βρέφη και παιδιά, υποστρώματα, μαξιλάρια, κρεβάτια. Κάθε στρώμα, αλλά και όλα τα προϊόντα ύπνου ξεχωριστά, ελέγχεται ενδελεχώς για την αντοχή, την ποιότητα και την υγιεινή του.

Δείτε περισσότερα για το “Linea Strom” >

Ελλαδικό