Βρισκόμαστε ήδη στο Καλοκαίρι και οι περισσότεροι από εμάς, αν δεν το έχουμε ήδη κάνει, αναζητάμε το που θα περάσουμε κάποιες ημέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, χωρίς να κάνουμε τίποτα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ανάμεσα σε όλα όσα θα θέλαμε να ξέρουμε για το μέρος που θα επισκεφθούμε είναι και οι επιλογές για το που θα μπορούσαμε να κάνουμε το μπάνιο μας, κάτω από ποιες συνθήκες και, φυσικά, πόσο θα πληρώσουμε για να περάσουμε μια ημέρα δίπλα στη θάλασσα (ξαπλώστρες, ομπρέλες, φαγητό, καφές κτλ.). Το μικρότερο κόστος των παραπάνω είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα όσον αφορά την επιλογή, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια πολυμελή οικογένεια που οι συγκεκριμένες τιμές πολλαπλασιάζονται.

Παραλίες Καλαμάτας

Μέσα στους πολλούς λόγους, λοιπόν, που αξίζει την προσοχή κάποιου η πόλη της Καλαμάτας εν όψει καλοκαιρινών διακοπών εκτός από το ότι είναι μια από τις ανερχόμενες τουριστικές πόλεις του ελληνικού καλοκαιριού, θα ανακαλύψετε άλλον έναν… ή μάλλον δύο!

Οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες τόσο στην παραλία που βρίσκεται εντός της πόλης όσο και εκτός αυτής, είναι εντελώς δωρεάν. Και για να είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι, είναι δωρεάν εφόσον απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό σε κάποια από τα πολυάριθμα cafe ή beach bars που θα βρείτε κατά μήκος της παραλίας.

Παραλίες Καλαμάτας

Η Καλαμάτα αποτελεί έναν ιδανικό τουριστικό προορισμό, με πολλές επιλογές και με πολλές παραλίες που ανταποκρίνονται σε προσδοκίες κατοίκων και επισκεπτών. Βρείτε τη δική σας αυτό το καλοκαίρι στην Καλαμάτα…

Ελλαδικό