Για ακόμα μια φορά το Costa NeoRomantica επέλεξε ως ενδιάμεσο σταθμό του πλου του το λιμάνι της Καλαμάτας. Το κρουαζιερόπλοιο ξεκίνησε το ταξίδι του από την πόλη της Νάπολη της Ιταλίας και έδεσε στο λιμάνι μας γύρω στις 8:30 το πρωί.
Οι 1266 επιβάτες του ξεχύθηκαν στην πόλη, η οποία γέμισε με κόσμο από το Ιστορικό κέντρο μέχρι την παραλία. Σ’ αυτό βοήθησε ιδαίτερα ο ανοιξιάτικος καιρός που επικρατεί σήμερα στην πόλη και που τους επέτρεψε να κινηθούν με άνεση. Η αναχώρησή του είναι προγραμματισμένη στις 8 το βράδυ, με προορισμό τον επόμενο σταθμό του στον ελλαδικό χώρο, το Ναύπλιο.
Λίγα λόγια για το πλοίο:
Η εταιρία «Costa», μία από τις μεγαλύτερες στο χώρο της κρουαζιέρας με σχεδόν 20 κρουαζιερόπλοια, πραγματοποιεί ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Στις φετινές προγραμματισμένες κρουαζιέρες της περιλαμβάνεται και η Καλαμάτα, στο δρομολόγιο «Ιταλία-Ελλάδα-Γαλλία» της ανατολικής Μεσογείου με τα υπερσύγχρονα και μεγάλων διαστάσεων πλοία Costa neoRomantica και Costa Neoclassica. Έκαστο διαθέτει 600 άτομα προσωπικό και έχει δυνατότητα χωρητικότητας έως 1.800 επιβάτες.

















