Τρίτη διάκριση για τρίτη συνεχή χρονιά για την Costa Navarino στον ετήσιο καθιερωμένο θεσμό Condé Nast Traveller Readers’ Travel Awards. Συγκεκριμένα, μετά το 2011 και το 2012, το ξενοδοχείο The Romanos, a Luxury Collection Resort επιβραβεύεται στην κατηγορία “Best Overseas Holiday Hotels: Europe, Turkey and Russia”.

Πρόκειται για έναν σημαντικό θεσμό που διεξάγεται για 16η χρονιά, στον οποίο εκτός από την Costa Navarino διακρίθηκε και η Ελλάδα γενικότερα, αφού τα ελληνικά νησιά κατέκτησαν για μία ακόμη φορά κορυφαία θέση στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών – 2η θέση στην κατηγορία “Best Islands” και 5η θέση στο “The World’s Top 100 list of experiences” –  και η χώρα μας αναδείχθηκε 5η ανάμεσα στις καλύτερες.

Διακρίσεις όπως αυτή ενισχύουν την εικόνα της περιοχής μας προς το εξωτερικό και τονώνουν την τουριστική κίνηση, όχι μόνο στην Costa Navarino, αλλά σε ολόκληρη τη Μεσσηνία.

Η Costa Navarino αποτελεί μία περιοχή στην οποία αναπτύσσονται ποικίλες τουριστικές δραστηριότητες, όπως υπερπολυτελή ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες, συνεδριακοί χώροι, πισίνες και νεροτσουλήθρες, γήπεδα γκολφ παγκόσμιων προδιαγραφών, γυμναστήρια και κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Βρίσκεται στο νομό Μεσσηνίας, στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο και κοντινότερο αστικό κέντρο σε αυτήν είναι η Καλαμάτα. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται επίσης πανέμορφες περιοχές και αξιοθέατα, όπως είναι η Πύλος, η Κορώνη, η Μεθώνη, η Φοινικούντα, τα Φιλιατρά, η Λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας, η Βοϊδοκοιλιά, το Πολυλίμνιο και η Αρχαία Μεσσήνη.

Ελλαδικό
Ο Παύλος Παύλου είναι απόφοιτος του Πολιτικού τμήματος της Νομικής Αθηνών, με επιπλέον σπουδές στον Τουρισμό. είναι εμπνευστής του Kalamata IN και γράφει άρθρα ποικίλης θεματολογίας.