Πληροφορίες

Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια μπορεί να μάς πάει παντού και για να το βρούμε υπάρχει σίγουρα ένας τρόπος… το κατάστημα αθλητικών ειδών COSMOS, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Το 3ο και το πιο νέο κατάστημα της αλυσίδας COSMOS, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της αθλητικής ένδυσης και υπόδησης από το 1989, έχει έρθει από το 2010 στην πόλη μας, για να μας προμηθεύσει με ό,τι σχετίζεται με τον χώρο του αθλητισμού.

Ο “COSMOS” της άθλησης βρίσκεται εκεί για να καλύψει όλες μας τις ανάγκες. Άνεση, στυλ, καινοτομία, ποίοτητα και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές. Μπορούμε να βρούμε τα πάντα όσον αφορά το ρούχο, το παπούτσι αλλά και το αξεσουάρ. Με μια ιδιαιτερότητα στο παπούτσι… ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να το φορέσει και να κάνει ένα τεστ, να τρέξει δηλαδή στον ειδικό διάδρομο που διαθέτει, για αυτόν ακριβώς τον λόγο, το κατάστημα.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, πάντα ενημερωμένο μέσα από σεμινάρια, βρίσκεται εκεί για να μας βοηθήσει να διαλέξουμε αυτό που ταιριάζει στον καθένα μας. Και όλα αυτά μέσα από μία τεράστια γκάμα προϊόντων των μεγαλύτερων brands στον χώρο του αθλητισμού, όπως  Nike, Adidas, New Balance, Reebok, Body Talk, Body Action, Russell Athletic, Champion, αλλά και πολλά άλλα.

Ένας χώρος άνετος, που σίγουρα ξεχωρίζει για την αισθητική του, τόσο την εξωτερική όσο την εσωτερική, ιδανική επιλογή για όποιον ψάχνει οτιδήποτε έχει σχέση με τον αθλητισμό. Πάρτε μία γεύση και μπείτε στον “COSMO” των αθλητικών ειδών παρακάτω…

Περιηγηθείτε στον χώρο του “COSMOS”:

Χάρτης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Ιατροπούλου & Αριστομένους

Τηλέφωνο: 2721 0 24102

Facebook: www.facebook.com/COSMOS

cosmos-2

cosmos-3

cosmos-6

cosmos-4

cosmos-1

Ελλαδικό