Την Παρασκευή 3 Ιουλίου θα ξεκινήσει η επαναλειτουργία των πτήσεων της Condor που θα συνδέσουν το αεροδρόμιο της Καλαμάτας με 4 πόλεις της Γερμανίας!

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, όταν ξεκινήσουν οι πτήσεις θα συνδέσουν την Καλαμάτα με Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Μόναχο και Αμβούργο.

Κάθε εβδομάδα θα υπάρχουν δύο πτήσεις (Δευτέρα και Παρασκευή) για Μόναχο και Ντίσελντορφ και μία πτήση για Φρανκφούρτη (κάθε Δευτέρα) και Αμβούργο (κάθε Παρασκευή).

Να σημειωθεί ότι, η Condor γνωστοποίησε ότι θα πραγματοποιεί πτήσεις από 8 γερμανικά αεροδρόμια (Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Μόναχο, Αμβούργο, Ανόβερο, Στουτγάρδη, Λειψία και Βερολίνο) προς 14 ελληνικούς προορισμούς και συγκεκριμένα προς Καλαμάτα, Καβάλα, Κέρκυρα, Κω, Κρήτη, Μύκονο, Πρέβεζα, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Ζάκυνθο. Απόφαση στρατηγικής σημασίας καθώς πρόκειται για τα μισά δρομολόγια από αυτά που θα πραγματοποιήσει συνολικά.

Στην ίδια λογική, ανακοίνωσε ότι θα παρέχει ταξιδιωτικά πακέτα μέσω όλων των γερμανικών tour operators, ότι τα αεροπορικά της εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας της, των ταξιδιωτικών πρακτορείων και τηλεφώνου, ενώ προσφέρει και τη δυνατότητα για όσους κάνουν κράτηση έως τις 31 Μαΐου να αλλάξουν δωρεάν την κράτησή τους.

Δείτε επίσης:

Elladiko