Πληροφορίες

H εταιρεία Coco–Mat από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της, το 1989, είχε ένα κοινό όραμα: “Να προσφέρει ονειρώδη ύπνο σε όσους κοιμούνται στα στρώματα και τα κρεβάτια της”. Και τι πιο ονειρεμένο από το να κοιμάσαι…στη φύση; Αυτό σκέφτηκαν, έχοντας ως πηγή έμπνευσης και οδηγό την αδιόρατη σοφία της Φύσης και έτσι, δημιούργησαν πρωτοποριακά ποιοτικά προϊόντα και έπιπλα για το σπίτι, προϊόντα από… φυσικές πρώτες ύλες. Στην πόλη μας το κατάστημα Coco–Mat ξεκίνησε να λειτουργεί το 1997.

coco-mat (7)

Στρώματα, κρεβάτια, λευκά είδη, παπλώματα, έπιπλα από ξύλο μασίφ, καναπέδες, χαλιά, μαξιλάρια ειδικά για τον αυχένα είναι κάποια από όσα μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα στην Κρήτης και όλα αυτά σε έναν όμορφο και ζεστό χώρο.

Σήμερα, η εταιρεία “Coco–Mat” χαίρει παγκόσμιας καταξίωσης, είναι πολυβραβευμένη και έχει στο βιογραφικό της διάφορες πιστοποιήσεις. Από τα πρώτα βήματα έως τώρα, πολλά έχουν αλλάξει, αλλά το όραμά παραμένει απαράλλαχτο. Κάθε φορά, λοιπόν, που ξυπνάτε χαρούμενοι, έχοντας απολαύσει τον ύπνο σας, συμβάλλετε στην πραγμάτωσή του…

Χάρτης

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Κρήτης 54, Καλαμάτα

Τηλέφωνο: 2721 096585

facebook 

coco-mat (1)

coco-mat (2)

coco-mat (4)

coco-mat (3)

 

Ελλαδικό