Η τεράστια επιτυχία του Rob Becker «CAVEMAN», συνεχίζοντας για 8η χρονιά το ταξίδι της στην Ελλάδα, κάνει για μια ακόμη φορά μια στάση στην πόλη μας. Ο μοναδικός σύγχρονος «άνθρωπος των σπηλαίων» έχει δημιουργήσει απανταχού φανατικούς θαυμαστές.

Πριν μερικά χρόνια υπολογίζονταν στα 10.000.000! Σήμερα δεν μπορούν να υπολογιστούν και αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό, ενώ η «Cavemanomania» έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο.

Τα ηνία του ρόλου έχει πάρει πλέον ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ένας από τους πιο έμπειρους κωμικούς μας, που αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία και για τη νέα θεατρική περίοδο. Ο Caveman εξακολουθεί να κρατά την πρωτιά ως την μακροβιότερη σόλο κωμωδία στην ιστορία του Broadway, μια πρωτιά που την κατέκτησε και στην Ελλάδα. Το επιτυχημένο αυτό έργο θα έχετε την ευκαιρία να το απολαύσετε την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας στις 9.15 μ.μ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

Μετάφραση : Ερατώ Τάττη

Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Διασκευή : Αναστασία Παπαστάθη

Σκηνικά – κοστούμια : Ειρήνη Παγώνη Μουσική: Πάνος Φορτούνας

Παραγωγή : Θέατρο Coronet & Mogul Theater

Στο ρόλο του Caveman ο Γιώργος Παρτσαλάκης

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Γενική Είσοδος 15 Ευρώ – Φοιτητές/άνεργοι 12 Ευρώ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες με το διάλειμμα

Εισιτήρια προπωλούνται : – Ταμείο Πνευμ.Κέντρο 27210 87902

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό
Ανδρέας Καρασπήλιος
Ο Ανδρέας Καρασπήλιος είναι υπεύθυνος του οπτικοακουστικού υλικού της INDEVIN και του Kalamata IN. Κρύβεται πίσω από τα εντυπωσιακά βίντεο που δημοσιεύουμε και πολλές από τις φωτογραφίες των άρθρων μας. Γράφει άρθρα γενικής θεματολογίας στο Kalamata IN.