Με το τρίπτυχο απλότητα – φύση – ποιότητα, το beach bar “Caribbean” που βρίσκεται στους Χράνους, στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, υπόσχεται να σας χαρίσει στιγμές πραγματικής χαλάρωσης μεταφέροντάς σας κάπου… εξωτικά και φιλοξενώντας σας ιδανικά.

Υπό τους ήχους της reggae μουσικής και έντονο το πειρατικό στοιχείο στον χώρο, μπορείτε να απολαύσετε καφέ, ποτό, δροσερά cocktails, διάφορα snacks, ποικιλίες, μακαρονάδες και πολλά άλλα. Όλα αυτά βασισμένα στην ποιότητα και τη γεύση, αλλά και στις πολύ λογικές τιμές. Οι δωρεάν ξαπλώστρες και το μεγάλο και άνετο πάρκινγκ συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την επιλογή του Caribbean beach bar.

carribean-chranoi-afieroma-10

Στο ίδιο χώρο στεγάζονται, επιπλέον, τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα “Pansion Katoji”, τα οποία είναι πλήρως ανακαινισμένα με βάση την καθαριότητα, την απλότητα και συνάμα την ποιότητα, 40 μόλις μέτρα από τη θάλασσα.

Η φιλοσοφία, άλλωστε, του Caribbean beach bar βασίζεται στο να μην είναι απλώς ένα μπαρ δίπλα στη θάλασσα, αλλά κάτι παραπάνω… ένας χώρος στον οποίο ο επισκέπτης θα νιώθει ότι βρίσκεται κάπου μακριά, σε κάποιο εξωτικό μέρος ίσως…

Περιηγηθείτε στον χώρο:

Μετακινηθείτε με τον κέρσορα του ποντικιού σας στον χώρο

Δείτε περισσότερα για το Caribbean beach bar

carribean-chranoi-afieroma-8

carribean-chranoi-afieroma-5

carribean-chranoi-afieroma-9

carribean-chranoi-afieroma-6

carribean-chranoi-afieroma-4

Ελλαδικό