Ο Αθλητικός Όμιλος «Καλαμάτα 1980», διοργανώνει το 2ο αθλητικό camp  για παίκτες και παίκτριες αναπτυξιακών ηλικιών στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Χθες, στις 18 Ιουνίου, το Αθλητικό Γυμναστήριο «Τέντα Καλαμάτας» άνοιξε για τους μικρούς φίλους, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν στα μυστικά του αθλήματος από τους έμπειρους τεχνικούς του Συλλόγου, ενώ δε λείπουν τα παιχνίδια, η διασκέδαση και οι εκπλήξεις.

Στα μέσα Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρώτο καλοκαιρινό camp της ομάδας, με περισσότερους από 200 παίκτες και  παίκτριες να έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν μέσα από ατομική και ομαδική προπόνηση σε όλους τους βασικούς τομείς της καλαθοσφαίρισης.

Ο  Αθλητικός Όμιλος «Καλαμάτα 1980» κλείνει φέτος 32 χρόνια παρουσίας στον Αθλητισμό της χώρας μας. 32 χρόνια μέσα στα οποία κατόρθωσε να δημιουργήσει μια σημαντική αγωνιστική παράδοση, τόσο στην Καλαθοσφαίριση, όσο και στην Πετοσφαίριση.

Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης, ξεκινώντας το 1980 από το τσιμεντένιο γήπεδο του δημοτικού πάρκου σιδηροδρόμων, έφθασε το 1995 να αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία και το 2012 να βάζει τις βάσεις για μεγαλύτερες επιτυχίες. Σήμερα το Δ.Σ, οι αθλητές, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου επωμίζονται μια βαριά κληρονομιά και μια σοβαρή παρακαταθήκη για τη μελλοντική πορεία του.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Αθλητικό Όμιλο «Καλαμάτα 1980» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: http://www.aok80.gr

Ελλαδικό
Η Χαρά Κουλοπούλου είναι πτυχιούχος παιδαγωγός με ειδίκευση στην ειδική αγωγή. Έχει δημοσιεύσει για το Kalamata IN πολλά άρθρα ποικίλης θεματολογίας.