Στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας βρίσκεται ένα cocktail bar που φέτος έκλεισε τα 5 χρόνια λειτουργίας του και έχει μία ιδιαίτερη φιλοσοφία, που συμπηκνώνεται στη φράση «Drink Responsible, Listen Carefully, Think Different».

Με στόχο να προσφέρει κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό, το Baroque bar έχει την δικιά του ταυτότητα όσον αφορά τη μουσική, με soul, rare grooves, brazillian και ροκ επιρροές και προσφέρει μεγάλη ποικιλία cocktail και ποτών.

Ας δούμε στο παρακάτω βίντεο τον ξεχωριστό χώρο του Baroque και τον ιδιοκτήτη και bar manager Γιώργο Σακκά, να μας φτιάχνει ένα ιδιαίτερο cocktail!

Το Baroque Bar θα το βρείτε στην πλατεία Αμφείας στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας, ενώ ηλεκτρονικά θα το αναζητήσετε στη σελίδα του στο Facebook καθώς και στην ιστοσελίδα www.baroque.gr

Baroque Bar 2015-1

To Baroque προσπαθεί να έχει την δικιά του αισθητική στο ποτό, στην μουσική, στο service και γενικότερα στον τρόπο λειτουργίας ενός μπαρ. Διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές ποτών που μπορεί να συναντήσει κάποιος σε ένα μπαρ και ένα πλούσιο κατάλογο με cocktails που ανανεώνεται συνεχώς.

Baroque Bar 2015-3

Η μουσική του ταυτότητα εχει soul, rare grooves, brazillian ακόμη και ροκ επιρροές. Τις Παρασκευές και τα Σάββατα οι ήχοι είναι πιο χορευτικοί, ένα blend από house – re edits – deep – soulful κτλ.
 Baroque Bar 2015-4
«Drink Responsible, Listen Carefully, Think Different»

 

Γιώργος Σακκάς: “Θυμάμαι πολλά πρωινά τον ήλιο να ανατέλλει μπαίνοντας από τους φεγγίτες και εμείς να χορεύουμε μαζί με τον κόσμο, με ένα χαμόγελο κολλημένο στο πρόσωπό μας”

 

Baroque Bar 2015-2

 

Το κείμενο περιλαμβάνει φράσεις από συνέντευξη του Γιώργου Σακκά στην LIFO.

 

Δείτε επίσης:
Ελλαδικό