Έχει επιλέξει να ζει στην πόλη της Καλαμάτας εδώ και 15 χρόνια περίπου, ενώ 12 χρόνια τώρα δραστηριοποιείται στον χώρο της μουσικής. Δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει και ακούσει σε διάφορους χώρους της πόλης. Έτσι, δεν είναι λίγες και οι φορές που έχουμε απολαύσει τη… μουσική του.

Μιλάμε για τον Πάνο Χαραλαμπόπουλο, τραγουδιστή και μέλος της μπάντας ΛΥΜΕΝΟΙ ΖΥΓΟΙ, με την οποία εμφανίζεται στο «Κύτταρο» εδώ και 5 χρόνια περίπου. Επειδή, όμως, στη μουσική οι πειραματισμοί σε νέα πράγματα είναι “must”, από φέτος θα ξεκινήσει ένα καινούριο σκηνικό μόνος του. Ο λόγος για το magic theatre, μία τύπου one mans band με looper στα σκαριά και έτσι θα κινηθεί σε πιο… ήρεμα μονοπάτια.

Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Γενάρη 2017 και κάθε Τετάρτη στο KYTTARO MUSIC BAR.  Πάμε να μάθουμε, όμως, για τον Πάνο από τον ίδιο παρακάτω…

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί… συνήθως βάζω μουσική.

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω σε νέα πράγματα που μπορεί να μου ανοίξουν καινούριες πόρτες.

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα η τοποθεσία της.

Με εκνευρίζει στην  Καλαμάτα το και καλά life style της ελληναρίας.

Αγαπημένος προορισμός είναι η Αθήνα με καλούς φίλους.

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει  ότι κάθε χρόνο λέμε ότι πιάσαμε πάτο κοινωνικά και οικονομικά και έρχεται η επόμενη χρονιά και βλέπεις ότι υπάρχει ακόμα πιο κάτω… άντε να δούμε που θα φτάσουμε στο τέλος… στην Κίνα;;;

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν loading…

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω ERROR.

Με κάνει να γελάω οι φίλοι συνήθως.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα και μιας γυναίκας… στις δικές μας μέρες, στον χαρακτήρα του άνδρα ξεχωρίζω την κρίση ταυτότητας που έχει υποστεί και στης γυναίκας ότι προσπαθεί πολύ για να δείξει αυτό το ελάχιστο που είναι, εννοείται πάντα ότι υπάρχουν οι εξαιρέσεις και είναι αρκετές.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι να μου απαγορεύσεις να παίξω μουσική.

Τελευταία φορά έκλαψα πριν λίγες μέρες όταν έμαθα ότι δεν θα έχουμε φέτος στις γιορτές το Χριστούγεννα στην Καλαμάτα (το τραγούδι) διασκευασμένο για τρίτη φορά.

Επιτυχία θεωρώ το πέρασμα από αποτυχία σε αποτυχία με αμείωτο το ενδιαφέρον…

Ευτυχία θεωρώ… δεν υπάρχουν λέξεις γιαυτό, όταν νιώθεις καθαρό τον εαυτό σου και δίπλα σου ανθρώπους να σε αγαπούν και να τους φροντίζεις.

Η τελευταία φορά που είπα ψέματα… πριν κάτι ερωτήσεις, νομίζω χαχαχα.

Η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει: Να μάθω να με προσέχω.

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: Ηρεμία.

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε τον Γιώργο Σπίνο

Ας γνωρίσουμε τον Αντώνη Κουφουδάκη

Ας γνωρίσουμε τον Νικόλα Παλαιολόγο

Ας γνωρίσουμε τη Μιμίκα Τάσση

Ελλαδικό