Χειρουργός ιατρός, επιμελητής στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Καλαμάτας, μεταπτυχιακός διδάκτωρ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και υποψήφιος διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος σε πολυάριθμες χειρουργικές εταιρείες και τέλος, εκπρόσωπος των ιατρών στο διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου μας.

Μιλάμε για τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο, τον Καλαματιανό γιατρό που έχει ξεχωρίσει! Πρόσφατα τον είδαμε να ασχολείται με τα κοινά της πόλης, χωρίς μάλιστα να περάσει απαρατήρητος. Δεύτερος σε ψήφους μεταξύ των υποψηφίων του πρώτου συνδυασμού, ανέλαβε αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας και μάλιστα… αμισθί!

Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα παρακάτω…

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί… ανοίγω πόρτες και παράθυρα και πάω για μπάνιο.

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω μεταξύ νοσοκομείου και σπιτιού, τον τελευταίο χρόνο είναι αρκετές οι ώρες στις δομές του Δήμου…

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα η φυσική της ομορφιά και η ανθρωπιά που βρίσκεις ακόμα στην καθημερινότητα με τους συμπολίτες μας. Δυστυχώς αυτό έχει χαθεί πια στις μεγαλουπόλεις.

Με εκνευρίζει στην Καλαμάτα ότι τα αυτοκίνητα έχουν αρχίσει να γίνονται πολλά, γεγονός που δεν δικαιολογείται σε μια επίπεδη πόλη όπως η δικιά μας. Πρέπει να ξεκινήσουμε να περπατάμε περισσότερο.

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει δυστυχώς το σημερινό πολιτικό αδιέξοδο το οποίο έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα τόσο υγείας όσο και καθημερινής επιβίωσης σε πολλά νοικοκυριά.

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν ότι είμαι αρκετά αξιόπιστος ώστε να μου εμπιστεύονται τα προβλήματα τους.

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύ ότι έχω αρκετές κοινωνικές ευαισθησίες και προσπαθώ και με τις δύο ιδιότητες (επαγγελματική και πολιτική) να βοηθήσω τον συνάνθρωπό μου.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα την ευθύτητα και την ειλικρίνεια.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα μιας γυναίκας την ικανότητά της να μπορεί να ισορροπεί την επαγγελματική καριέρα με την οικογενειακή της κατάσταση.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι να μην μπορέσω να δώσω στα παιδιά μου τις πιο κατάλληλες συνθήκες στην αρχή της ζωή τους.

Επιτυχία θεωρώ να έχουν θετικό πρόσημο οι επιλογές σου.

Ευτυχία θεωρώ να μπορείς να πέφτεις το βράδυ να κοιμηθείς και να μη σε βασανίζουν αρνητικές σκέψεις.

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: Φουλ οι μηχανές σε όλα!

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε την Έβελυν Καμβυσίδη

Ας γνωρίσουμε τον Έκτορα Τσατσούλη

Ας γνωρίσουμε τον Ανδρέα Ζαγάκο

Ας γνωρίσουμε τη Μαριλένα Γυφτέα

Ας γνωρίσουμε τον Παναγιώτη Παπαντωνίου

Ελλαδικό