Μετά από 20 χρόνια στην Αθήνα, έχοντας περάσει από πολλά media του κέντρου, είτε ως παραγωγός, είτε ως σύμβουλος επικοινωνίας, είτε ως διευθυντής, επέστρεψε πριν 5 χρόνια στην Καλαμάτα για να μας χαρίσει μουσικές παραγωγές με το στίγμα της πόλης μας και να μας κάνει παρέα μέσα από ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιοχής.

Μιλάμε για τον Νίκο Κουρή, ο οποίος είναι γνωστός από μουσικές παραγωγές της πόλης, είναι πίσω από την Masterworks 24100 και μπορούμε να τον ακούσουμε αυτή την περίοδο στον Kiss FM. Ας μάθουμε περισσότερα για αυτόν παρακάτω:

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί… σηκώνομαι από το κρεβάτι

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω στην παρατήρηση

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα το ότι ο χρόνος είναι πλούσιος

Με εκνευρίζει στην Καλαμάτα η ακινησία του μυαλού

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει ο φόβος των ανθρώπων που δεν μιλάνε

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν… απορώ κι εγώ!

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω ότι είμαι ασυμβίβαστος και αιρετικός

Ξεχωρίζω στο χαρακτήρα ενός άνδρα την ευγένεια

Ξεχωρίζω στο χαρακτήρα μιας γυναίκας την περηφάνια

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι η αφοβία

Επιτυχία θεωρώ να μην περνάς απαρατήρητος, να αφήσεις κληρονομιά

Ευτυχία θεωρώ… ότι δίνεις και παίρνεις δωρεάν

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: Απέναντι

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Ελλαδικό