Τον έχουμε “δει” κατά καιρούς σε διάφορους χώρους της Καλαμάτας να μας φτιάχνει τη διάθεση με τις μουσικές του επιλογές, τα τραγούδια και το κέφι του. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια, μάλιστα, τον “βλέπουμε” σταθερά να εμφανίζεται κάθε Δευτέρα στον μεζεδοπωλείο “Κεντρικόν”. Επιπλέον, τον έχουμε απολαύσει και σε έναν διαφορετικό ρόλο, αυτόν του ηθοποιού, αφού πλέον είναι αναπόσπαστο μέλος του “Θεατρικού σχήματος Συν Ένα – Μιχάλης Τούμπουρος”.

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Παχτίτη που αυτό το διάστημα προετοιμάζεται για το “ανέβασμα” του μιούζικαλ ΚΑΜΠΑΡΕ από το ΣΥΝ ΕΝΑ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΣ, στο οποίο πρωταγωνιστεί έχοντας τον ρόλο του κομπέρ/εικοδεσπότη.

Για να δούμε τι έχει ο ίδιος να μας πει παρακάτω…

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί είναι να βγάλω τον σκύλο μου, τον Casper, βόλτα.

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω σε πρόβες μουσικής, χορού, θεάτρου και ό, τι αφορά τις τέχνες γενικότερα.

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα που ακόμα δίνονται ευκαιρίες για δημιουργία και ο απλός κόσμος αναγνωρίζει τις προσπάθειες αυτών που δημιουργούν.

Με εκνευρίζει στην Καλαμάτα η προσπάθεια γυαλίσματος του περιτυλίγματος ενώ το περιεχόμενο σαπίζει… όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Αγαπημένος προορισμός είναι το σπίτι μου μετά από μια κουραστική ημέρα.

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει και με αγχώνει η πρεμιέρα του Cabaret από το “Συν Ένα – Μιχάλης Τούμπουρος” που συμμετέχω.

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν ότι είμαι τρελός…

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω ότι είμαι ακόμα πιο τρελός…

Με κάνει να γελάω ό,τι είναι αυθόρμητο.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα και μιας γυναίκας την ειλικρίνεια του/της και την εργατικότητα.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι η απώλεια.

Τελευταία φορά έκλαψα πριν λίγες μέρες αποχαιρετώντας ένα από τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα.

Επιτυχία θεωρώ τη διάρκεια.

Ευτυχία θεωρώ την αγάπη.

Η τελευταία φορά που είπα ψέματα ήταν… δεν θυμάμαι…

Η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει είναι από τη μητέρα μου: δίνε όσο έχεις…κάποια στιγμή θα σου γυρίσουν πίσω.

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: οργασμός δημιουργίας.

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε την Κέλλυ Δημητρούλια

Ας γνωρίσουμε τη Μιμίκα Τάσση

Ας γνωρίσουμε την Θαλένα Αβραμέα

Ας γνωρίσουμε τον Πάνο Λαχανά

Ας γνωρίσουμε τον Παναγιώτη Μάλαμα

Ελλαδικό