Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα, από την όποια, όμως, έφυγε για να σπουδάσει κομμωτική σε ιδιωτική σχολή στην Αθήνα. Παράλληλα με τις σπουδές του στην πρωτεύουσα, δούλεψε στο κομμωτήριο του θείου του, το “Χατζηγεωργίου coiffure” στην Πλάκα. Πριν έναν χρόνο πήραν την απόφαση να επιστρέψουν στην πόλη μας…

Μιλάμε για τον Λεωνίδα Χατζηγεωργίου, ο οποίος διατηρεί πλέον στην Καλαμάτα μαζί με τον θείο του, Γιώργο Χατζηγεωργίου, κομμωτήριο, το “Hatzigeorgiou Hair Atelier”. Αγαπάει πολύ τη δουλειά του και δεν χάνει ευκαιρία να το δείξει και να το εκφράσει. Έχει πραγματοποιήσει, άλλωστε, διάφορα σεμινάρια πάνω στο αντικείμενό του.

Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα παρακάτω μέσα από τη στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”…

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί είναι… θετικές σκέψεις.

Τον περισσότερο μου χρόνο ξοδεύω σε κάτι που αγαπώ… με κάνει δημιουργικό και περνάω ευχάριστα τις ώρες μου. Και δεν είναι άλλο από τον χώρο εργασίας μου.

Μου αρέσει στην Καλαμάτα οι κοντινές αποστάσεις. Το ότι μπορούμε να συνδυάσουμε πολλά πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Με εκνευρίζει στην Καλαμάτα… δεν βρίσκω κάτι που να με ενοχλεί ιδιαίτερα στη πόλη μας, αντιθέτως, βλέπω προσπάθειες για την καλυτέρευσή της.

Αγαπημένος προορισμός… δεν είναι ένας αλλά πολλοί, ανεξάρτητα από το πόσο κοντά ή πόσο μακριά είναι, αρκεί να φεύγεις από την καθημερινότητα, να βλέπεις καινούρια μέρη και να μοιράζεσαι πράγματα με άλλους ανθρώπους.

Αυτόν τον καιρό με προβληματίζει η κατάσταση της χώρας μας, για κάποιο λόγο προσπαθούν να μας αφανίσουν οικονομικά και γεωπολιτικά αλλά δεν θα τους περάσει έχουμε το καλύτερο οικόπεδο και αυτό λέγεται Ελλάδα!

Οι φίλοι μου για εμένα πιστεύουν... όλοι οι φίλοι μου είναι μοναδικοί. Τι πιστεύουν για εμένα; Ρωτήστε τους!

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω… Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου… Το τι είμαι και τι αξίζω, ο καθένας το κρίνει διαφορετικά.

Με κάνουν να γελάω πράγματα απλά καθημερινά.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άντρα και μιας γυναίκας… δεν θα ήθελα να διαχωρίσω το φύλο… η ειλικρίνεια, ο σεβασμός, το θάρρος, ο δυναμισμός, το χιούμορ και άλλα πολλά είναι αυτό που κάνουν τον καθένα μας ξεχωριστό.

Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι… φόβος, τι είναι φόβος; Αρνητικές σκέψεις που δημιουργούμε μόνοι μας, επομένως, σκεφτόμαστε θετικά και αισιόδοξα.

Τελευταία φορά έκλαψα… το χαμόγελο είναι αυτό που υπερτερεί στη ζωή μου, όμως, δεν αναιρεί το ότι έχω κλάψει.

Επιτυχία θεωρώ να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Ευτυχία θεωρώ να αγαπάς αυτό που κάνεις.

Τελευταία φορά που είπα ψέματα… αποφεύγω τα ψέματα, είναι κάτι που δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου.

Η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει:  Να είσαι ο εαυτός σου και όχι αυτό που θέλουν να δουν οι άλλοι σε εσένα!

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: Από τη στιγμή που μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις.

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε την Καλλιρρόη Βελέντζα

Ας γνωρίσουμε τον Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο  

Ας γνωρίσουμε τον Σωτήρη Δρακόπουλο

Ας γνωρίσουμε τον Μανώλη Χαλούλο

Ελλαδικό