Είναι ένας από τους καλύτερους φωτογράφους στην πόλη μας, αφού ο επαγγελματισμός του σε συνδυασμό με τον τρόπο που προσεγγίζει τη φωτογραφία έχουν καταφέρει να τον ξεχωρίσουν στον χώρο. Το πάθος του, άλλωστε, για την τέχνη της φωτογραφίας εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους. Τον έχουμε δει να φωτογραφίζει γάμους και βαπτίσεις, τον έχουμε δει να φωτογραφίζει διάφορα events στην πόλη μας, τον έχουμε δει ακόμη… και να φωτογραφίζει την Αρχαία Μεσσήνη και να πραγματοποιεί έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ίσως κάποτε να υπήρχε ζωή»!

Μιλάμε για τον φωτογράφο Κώστα Κορομηλά, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Καλαμάτα, σπούδασε φωτογραφία στην Αθήνα και έτσι αποδεικνύεται ότι είναι από τις περιπτώσεις ανθρώπων που ήξεραν τι είναι αυτό που αγαπούσαν και ήθελαν να κάνουν και φυσικά το ακολούθησαν από νωρίς.

Ας τον γνωρίσουμε μέσα από τη στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ;” παρακάτω…

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί είναι… πρωινό και καφέ στην αυλή μου, ηρεμώντας και προγραμματίζοντας την ημέρα μου.

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω στη δουλειά μου, την οποία αγαπώ πολύ και έτσι επιθυμώ τον χρόνο μου να τον μοιράζομαι προσπαθώντας να διδάσκομαι περισσότερα πράγματα για αυτήν.

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα… μεγάλωσα στην Καλαμάτα, σπούδασα μακριά από αυτήν, αλλά πάντα το μυαλό μου ήταν εδώ όπου επέστρεψα και λατρεύω να δουλεύω.

Με εκνευρίζει στην Καλαμάτα… είναι μια πόλη που αγαπώ πολύ, έτσι μπορώ να δικαιολογώ κάθε ατέλεια που παρουσιάζεται.

Αγαπημένος προορισμός… ο Ταΰγετος είναι ένας προορισμός για εμένα που μου καθαρίζει το μυαλό, με αναζωογονεί και μου προσφέρει δύναμη για να συνεχίσω τη ζωή μου.

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει η συνέχεια της ζωής μας. Δύσκολο πράγμα να σκέφτεσαι το μέλλον αλλά μάλλον δεν μπορούμε να πράξουμε διαφορετικά.

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν ότι είμαι καλός στην τέχνη μου και αυτό με κάνει να προσπαθώ περισσότερο.

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω ότι είμαι μετριόφρων. Θα προτιμούσα να είχα περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Με κάνουν να γελάω οι όμορφοι άνθρωποι, αυτοί που το διάπλατο χαμόγελό τους πηγάζει από την καρδιά τους. 

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα και μιας γυναίκας την ειλικρίνεια. Είναι πολύ σημαντική για να μπορώ να συναναστρέφομαι μαζί τους.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είμαι εγώ. Εμένα φοβάμαι όταν δεν καταφέρνω να πείσω τον εαυτό μου να κοιτάζει το παρόν και να μην αναλώνεται για το μέλλον.

Τελευταία φορά έκλαψα… κλαίω συχνά, δεν ντρέπομαι γι’ αυτό. Είναι μια πλευρά του εαυτού μου που την αγαπώ και την έχω κάνει φίλη μου.

Επιτυχία θεωρώ πως είναι να έχουμε πολλά χρώματα στην ψυχή μας.

Ευτυχία θεωρώ ότι είναι η υγεία και η τύχη που μας δίνει η ζωή.

Η τελευταία φορά που είπα ψέματα… δεν ξέρω τι μπορώ να πω για αυτήν τη λέξη. Το ψέμα δημιουργήθηκε για να μας κάνει τη ζωή μας πιο σκούρα, πιο μαύρη.

Η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει: Να αγαπώ τον εαυτό μου.

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: πολύ δημιουργική και με πολλή αγάπη.

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε την Κάλλη Κολόζη

Ας γνωρίσουμε τον Αντώνη Πανίτσα

Ας γνωρίσουμε τον Νίκο Ηλιόπουλο

Ας γνωρίσουμε τον Παναγιώτη Πάρι Ορφανό

Ελλαδικό