Μπορεί να μένει και να εργάζεται στην Αθήνα αλλά η καταγωγή του είναι από την Καλαμάτα, στην οποία και ζούσε για πολλά χρόνια. Μπορεί να μην δραστηριοποιείται πλέον εδώ αλλά δεν πρέπει να υπάρχει κάποιος που να σχετίζεται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με τον χώρο της μουσικής και να μην τον γνωρίζει, αφού ξεχώρισε ως ηχολήπτης στην πόλη μας.

Η χάρη του έφτασε ως την… Αθήνα! Μάλλον αυτός κατέληξε στην Αθήνα, αφού η αγάπη του για την ηχοληψία και οι ευκαιρίες που σίγουρα προσφέρει η πρωτεύσουσα αναφορικά με τη μουσική τον οδήγησαν εκεί. Ο λόγος, λοιπόν, για τον ηχολήπτη Γιώργο Γιαννόπουλο, γνωστό σε όλους μας ως “Χάρος”, για τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από την κονσόλα γνωστών και μη καλλιτεχνών ανά την Ελλάδα. Αυτήν την περίοδο συνεργάζεται με το γνωστό δίδυμο των τελευταίων χρόνων, Ησαΐα Ματιάμπα – Μύρωνα Στρατή.

Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από τις δικές του απαντήσεις παρακάτω…

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί… πάω για ύπνο.

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω χρήματα για να γίνω ευτυχισμένος.

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα η γουρουνoπούλα.

Με εκνευρίζει στην Καλαμάτα που είναι ακριβή πόλη για διακοπές αν δεν είσαι από εκεί.

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει η Υπόθεσης του Ρίμαν.

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν τα χειρότερα.

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω ότι οι φίλοι μου έχουν δίκιο.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα όχι πολλά, αρκεί να είναι καλός άνθρωπος.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα μιας γυναίκας το ωραίο … μάτια της!

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι το ύψος.

Επιτυχία θεωρώ να είναι αισθητή η απουσία μου.

Ευτυχία θεωρώ ό, τι δεν κερδίζουμε με χρήμα.

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: ήρεμη.

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε τον Παναγιώτη Μάλαμα

Ας γνωρίσουμε τη Μαρία Κρασοπούλου

Ας γνωρίσουμε την Θαλένα Αβραμέα

Ας γνωρίσουμε τον Τζίμη Μελιγκάκο

Ας γνωρίσουμε τον Νίκο Κουμουνδούρο

Ελλαδικό