Αν δεν την ακούσεις σε κάποιο live stage της Αθήνας με κάποιο από το πολλά σχήματα που εμφανίζεται, μπορεί να την πετύχεις να σιγοτραγουδάει σε δρόμους, παραλίες ακόμα και εν μέσω μίας συζήτησης… Τραγουδάει παντού με την ίδια ευκολία που μεταπηδά από τη swing στη soul και από τη funk στο ελληνικό έντεχνο τραγούδι.

Η Θαλένα  Αβραμέα  που το φετινό καλοκαίρι θα γυρίσει την Ελλάδα τραγουδώντας, πρόλαβε λίγο πριν εγκαταλείψει την Αθήνα, να χαρίσει τη φωνή της σε χαρακτήρες της Disney αλλά και να ολοκληρώσει τη συμμετοχή της στο δίσκο της New Metal  μπάντας Countdown. Πάμε να μάθουμε περισσότερα για την Θαλένα από την ίδια παρακάτω:

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί… Δηλαδή το μεσημέρι… είναι να χουζουρέψω! Τον αγαπώ τον ύπνο γενικά και φροντίζω να μην μου λείπει!

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω μάλλον τραγουδώντας… περνάω και πολύ χρόνο με φίλους. Πολύ συχνά ταυτόχρονα γιατί τελευταία επιλέγω όλο και περισσότερο να παίζω μουσική με πιο κοντινούς μου ανθρώπους που τους γνωρίζω χρόνια.

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα… Λατρεύω τα σοκάκια γύρω από την πλατεία 23ης και το κάστρο! Είναι λες και είσαι σε νησί! Επίσης, το ότι έχω τόσο καθαρή θάλασσα στα πόδια μου (πράγμα που μου λείπει σε αρκετές πόλεις στις οποίες μένω κατά καιρούς). Μ’ αρέσει πολύ που έχει πλέον η Καλαμάτα τόσους ποδηλάτες και που πηγαίνω και εγώ παντού με το ποδήλατό μου, που έχουμε περισσότερους φοιτητές να δίνουν ζωή στην πόλη και το χειμώνα γιατί το καλοκαίρι γίνεται χαμός έτσι κι αλλιώς, και τέλος μ’αρέσει να βλέπω οτι αυτή η πόλη είναι ενεργή πολιτιστικά και χαίρομαι γιατί συνεχίζει να βγάζει εξαιρετικούς μουσικούς που διακρίνονται και μας κάνουν περήφανους!

Με εκνευρίζει στην Καλαμάτα το ότι δεν υπάρχουν αρκετά εναλλακτικά μέρη για να βγεις. Με εκνευρίζει να ξέρω πως αν έμενα μόνιμα εδώ, θα είχα σίγουρα βρει κι άλλα πράγματα να με εκνευρίζουν!!!

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει είναι η έξαρση του ρατσισμού και η βία.

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν… Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να απαντούσαν οι ίδιοι! Μάλλον πως κάνω ό,τι βλακεία μου κατέβει στο κεφάλι και δεν θα μεγαλώσω ποτέ!

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω ότι είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου.

Ξεχωρίζω στο χαρακτήρα ενός άνδρα το χιούμορ του! Και να είναι αυτό που λέμε καλό παίδι… Η μαγκιά με απωθεί!

Ξεχωρίζω στο χαρακτήρα μιας γυναίκας την απλότητα κυρίως. Με κουράζουν οι γυναίκες που ασχολούνται μανιωδώς με την εμφάνισή τους και είναι ανταγωνιστικές.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ο πόλεμος και η γενοκτονία. Νομίζω δεν χρειάζεται να επεκταθώ.

Επιτυχία θεωρώ να συμπίπτουν οι ιδέες σου και η φιλοσοφία σου με τον τρόπο ζωής σου στην πράξη! Επιτυχία είναι να καταφέρνει κανείς να απαλλαχθεί από τις μικρότητες, να σταματήσει να καθορίζει την ζωή του σύμφωνα με το τι πιστεύουν οι άλλοι γι’ αυτόν και να είναι ο εαυτός του χωρίς ντροπή!

Ευτυχία θεωρώ… Ευτυχία για μένα είναι να περιβάλλεσαι από ανθρώπους που μαζί τους αισθάνεσαι όμορφα και νιώθεις ότι εξελίσσεσαι. Να δίνεις και να παίρνεις απλόχερα αγάπη! Με κάνει πολύ ευτυχισμένη και η επαφή με την φύση!

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: Όπου γης και πατρίς!

 

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

 

Ελλαδικό