Μετά από 99 “ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την ομάδα που κρύβεται πίσω από τη στήλη που έχει φιλοξενήσει εδώ και έναν χρόνο περί τα 99 πρόσωπα της Καλαμάτας, που είτε γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εδώ είτε αποφάσισαν ότι η Καλαμάτα είναι η πόλη στην οποία θα ήθελαν να ζήσουν.

Και οι 8 είναι υπέροχοι… Είναι νέοι, έχουν όραμα για την πόλη, είναι δημιουργικοί και πάνω απ’ όλα μετριόφρονες (όπως θα έχετε καταλάβει!). Η “πένα” της ιστοσελίδας Κυριακή Παπακωνσταντίνου, ο “βιντεάκιας” Ανδρέας Καρασπήλιος, ο master της επικοινωνίας Σταύρος Παναγιωτόπουλος, ο “tech geek” Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, η photo expert Κάλλι Κολόζη, ο πάντα δημιουργικός Πάνος Ηλιόπουλος, ο “ροκάς” της πληροφορικής Διονύσης Γιαννόπουλος και ο πανταχού παρών Παύλος Παύλου σάς καλούν να μοιραστείτε τη θετική πλευρά της Καλαμάτας μαζί τους!

Ο λόγος για την ομάδα του “Kalamata IN” που τα τελευταία 4 χρόνια δίνει το παρών σε ό,τι δημιουργικό, θετικό και ελπιδοφόρο γίνεται στην πόλη μας! Η αγάπη για την Καλαμάτα είναι το βασικό συστατικό που τους ενώνει μεταξύ τους… Συστατικό που τους ενώνει και με όλους εσάς!

Ας τους γνωρίσουμε όλους καλύτερα παρακάτω:

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί… Σκέφτομαι ότι για άλλη μια μέρα θα πρέπει να δω τα μούτρα όλων των υπολοίπων… Όχι εντάξει, τους αγαπάω κατά βάθος! (Σταύρος)

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω… στο να δουλεύω και στο να φαντασιώνομαι πότε θα καταφέρω να πάρω άδεια! (Κάλλι)

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα η αίσθηση που σου δίνει σαν πόλη ότι τα έχει όλα… Και ό,τι δεν έχει το αποκτά! (Παύλος)

Με εκνευρίζει στην  Καλαμάτα  το ότι με μαγνητίζει τόσο που και να θελήσω ποτέ να φύγω, νομίζω πως δεν θα τα καταφέρω (Ανδρέας)

Αγαπημένος προορισμός είναι… Αγαπημένος προορισμός δεν υπάρχει, καθετί μακρινό από την καθημερινότητα είναι και αγαπημένο. (Σταύρος)

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει… είμαι 21 και δεν με προβληματίζει τίποτα… (ακόμα) ή τουλάχιστον έτσι νομίζω! (Διονύσης)

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν ότι είμαι στον κόσμο μου! (Κυριακή)

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω…  ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! (Πάνος)

Με κάνει να γελάω ό,τι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, συνήθως αυθόρμητες ατάκες σε ανύποπτες στιγμές. Μη σε πάρει λίγο ο ύπνος στο τιμόνι αμέσως να σε τρακάρουν… Τι είναι αυτοί ρε;; Κάπως έτσι! (Γιώργος)

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα και μιας γυναίκας… Όταν είναι ανοικτοί στην άποψη του άλλου, δείχνουν ενδιαφέρον για τον διπλανό τους, αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες/εκφράζονται, είναι δίκαιοι στην κρίση (Γιώργος)

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι… κατά καιρούς το top5 αλλάζει!  (Πάνος)

Τελευταία φορά έκλαψα… Που θυμήθηκα κάτι ιστορίες από το παρελθόν, μαζί με την φίλη μου τη Μαρία και κλαίγαμε σαν τις γιαγιάδες που αναπολούν τα παλιά (Κάλλι)

Επιτυχία θεωρώ να έχεις καταφέρει να κάνεις τη δουλειά σου διασκέδαση! (Παύλος)

Ευτυχία θεωρώ ότι δεν υπάρχει. Είναι στιγμές. Λίγες και πολλές. (Κυριακή)

Η τελευταία φορά που είπα ψέματα… Δεν θυμάμαι καν… Είμαι σίγουρος ότι ήταν κάτι πολύ ασήμαντο! (Διονύσης)

Η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει… Να στηρίζομαι μόνο στις δικές μου δυνάμεις και ότι τα πάντα είναι πιθανά (Ανδρέας)

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο:

Κάντε υπομονή μια λεμονιά θα ανθίσει στην γειτονιά (Ανδρέας)
Τάση για υπερκατανάλωση… Κυρίως στο φαγητό! (Σταύρος)
Ναι… ή μήπως όχι; (Κυριακή)
Ώρα για restart (Γιώργος)
Ζω μεγάλες στιγμές (Κάλλι)
@@@! (Πάνος)
Χάος (Διονύσης)
Ολοκλήρωση (Παύλος)

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Ελλαδικό