Η αγάπη της για τη δημοσιογραφία ήταν έκδηλη από όταν ήταν ακόμη παιδί, αφού πριν καν τελειώσει το σχολείο, τα μολύβια και τα μικρόφωνα είχαν ήδη σημαντική θέση στην καθημερινότητά της. Η εμπειρία του ραδιοφώνου και της γραφής έφεραν τη σχολή δημοσιογραφίας και νέες εμπειρίες σε μέσα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου στην Αθήνα.

Ακολούθησε η επιστροφή και η μόνιμη εγκατάσταση στην Καλαμάτα, αρχικά με ραδιόφωνο και στη συνέχεια παράλληλα με την εφημερίδα “Ελευθερία”. Έκτοτε, διαβάζουμε τα άρθρα της και την παρακολουθούμε να μας… ενημερώνει.

Μιλάμε για τη δημοσιογράφο Κέλλυ Δημητρούλια, η οποία μοιράζει τον επαγγελματικό της χρόνο μεταξύ της “Ελευθερίας” (eleftheriaonline.gr) και της τηλεόρασης “Μεσόγειος”, όπου επιμελείται και παρουσιάζει το καθημερινό βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων και την εβδομαδιαία εκπομπή «Εύφορη Γη». Παιδί αγροτικής οικογένειας, επιμένει πως «αξίζει να μάθεις για εκείνους που κάνουν βήματα μπροστά…», δίνοντας σε κάθε ευκαιρία βήμα σε ανθρώπους του πρωτογενή τομέα, που επενδύουν στην έρευνα και την καινοτομία.

Μετά από μια γεμάτη 20ετία επαγγελματικά στον χώρο της δημοσιογραφίας, η ίδια εύχεται κάθε χρόνος που περνά να φέρνει σοφία, δημιουργία και υπομονή. Ας τη γνωρίσουμε παρακάτω…

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί… Καφές στον κήπο. Η θέα και ο φρέσκος αέρας ξεκαθαρίζουν τις σκέψεις.

Τον περισσότερό μου χρόνο τον ξοδεύω στη δουλειά, κυνηγώντας τον χρόνο…

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα το όραμα των ανθρώπων της να κάνουν βήματα μπροστά!

Με εκνευρίζει στην Καλαμάτα η προχειρότητα των έργων και η έλλειψη ουσιαστικών υποδομών για τα άτομα με αναπηρία.

Αγαπημένος προορισμός είναι… Μ’ αρέσει να ταξιδεύω στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά για πραγματικές διακοπές, επιλέγω τον τόπο μας. Η Μεσσηνία έχει τόσες όμορφες, γνωστές και άγνωστες γωνιές, που δεν σε κουράζει ποτέ να τη γυρίζεις ξανά και ξανά.

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει το γεγονός πως το οικονομικό περιβάλλον δεν αφήνει πολλά περιθώρια να σχεδιάσουμε το μέλλον.

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν… εγώ θα πω… τα καλύτερα. Εκείνοι τι λένε;

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω… δύσκολη ερώτηση. Σίγουρα, όμως, θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο, για να γίνω καλύτερη σε όσα πρέπει να κάνω καθημερινά, ως μητέρα και σύζυγος, κόρη, εργαζόμενη, φίλη…

Με κάνουν να γελάω οι χαλαρές στιγμές στην καθημερινότητα της δουλειάς και της οικογένειας.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα και μιας γυναίκας την ειλικρίνεια και την όρεξη να ονειρεύεται και να δημιουργεί.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι οι αρνητικές σκέψεις και τα… ντουβάρια, στη μεταφορική τους εκδοχή.

Τελευταία φορά έκλαψα πριν λίγες ημέρες. Αυτή τη φορά αφορμή ήταν αναμνήσεις των παιδικών χρόνων και μια αγκαλιά αγαπημένου προσώπου.

Επιτυχία θεωρώ όταν τα μέλη της οικογένειάς σου και οι συνεργάτες σου επιστρέφουν στο σπίτι τους χαμογελώντας.

Ευτυχία θεωρώ να ζεις τις στιγμές.

Η τελευταία φορά που είπα ψέματα… προτιμώ τις αλήθειες ακόμα και αν πονάνε. Όμως, πριν λίγες ημέρες χαμογέλασα συγκαταβατικά για κάτι… τελειωμένο.

Η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει: «Στη δουλειά σου κάνε αυτό που νομίζεις σωστό. Ποιός είπε ότι  η απαίτηση των άλλων είναι αλάνθαστη;»

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: Με ένταση. Λόγω έλλειψης χρόνου… επιλέγω τ’ αληθινά και χρήσιμα.

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε τη Μαρία Νίκα

Ας γνωρίσουμε τον Παναγιώτη Μπαμπαρούτση 

Ας γνωρίσουμε τη Γιούλα Σαρδέλη

Ας γνωρίσουμε τη Μαρία Τομαρά

Ας γνωρίσουμε τη Στεύη Κουτσουδάκη

Ελλαδικό