Τη βλέπουμε σχεδόν σε καθημερινή βάση, σε δρόμους της Καλαμάτας να κάνει ρεπορτάζ, σε συνεντεύξεις Τύπου, σε διάφορα πολιτιστικά δρώμενα. Είναι ένα οικείο σε όλους πρόσωπο όχι μόνο λόγω της δουλειάς της, αλλά και επειδή δεν χάνει event που πραγματοποιείται στην πόλη, έτσι, δεν αποκλείεται να την πετύχετε…παντού.

Ένα κορίτσι στο οποίο αρέσουν οι εναλλαγές, το κορίτσι των αντιθέσεων! Αντιθέσεις είπαμε; Ας πούμε και το παρακάτω. Μπορεί να έχει μεγαλώσει με… γαλλικά και πιάνο, ωστόσο, αυτό δεν την εμπόδισε να τελειώσει τη σχολή διαιτητών ποδοσφαίρου, έχοντας μάλιστα συμμετάσχει και σε αγώνες!

Ο λόγος για τη Στεύη Κουτσουδάκη, η οποία τα τελευταία τρία χρόνια ασχολείται με τον χώρο της δημοσιογραφίας και εργάζεται στο τηλεοπτικό σταθμό “Best-tv” κάνοντας κυρίως ρεπορτάζ.  Αν και έχει σπουδάσει Θεολογία, η δημοσιογραφία είναι ένας χώρος που η ίδια έχει αγαπήσει. Είναι αρκετά δραστήρια, δυναμική,  με… χιούμορ και όπως η ίδια μάς εξομολογείται, λατρεύει τα ταξίδια.

Για να δούμε τι άλλο έχει να μας πει παρακάτω…

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί είναι μια αγκαλιά! Είναι ο πιο όμορφος τρόπος για να ξεκινήσει η μέρα μου.

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω προσπαθώντας να τα προλάβω όλα… Δουλειά, υποχρεώσεις, φίλους, χόμπι και πολλές φορές χάνομαι σε σκέψεις προσπαθώντας να κατανοήσω τον κόσμο.

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα το ότι είναι μια πόλη που έχει θάλασσα κάτι το οποίο με χαλαρώνει πολύ. Επίσης, λατρεύω το γεγονός ότι αναπτύσσεται ταχύτατα και εξελίσσεται με αποτέλεσμα να συνδυάζει τα πάντα.

Με εκνευρίζει στην Καλαμάτα η ασυνείδητη οδηγική συμπεριφορά, η κατάσταση του οδικού δικτύου και η νοοτροπία χωριού…

Αγαπημένος προορισμός είναι… Γαλλία-Παρίσι αλλά γενικά μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια.

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει η ασυδοσία των Ελλήνων στα διάφορα κοινωνικοπολιτικοοικονομικά προβλήματα της χώρας. Για παράδειγμα, σε γκάλοπ για τις μειώσεις στις συντάξεις, η απάντηση συνταξιούχου ήταν: Α δεν με ενδιαφέρει, εγώ εισπράττω από ενοίκια. Το μέλλον της χώρας καθορίζεται από τις συμπεριφορές, τις αξίες και το ήθος των πολιτών της.

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν… οι πραγματικοί φίλοι με ξέρουν ακριβώς όπως είμαι, οι υπόλοιποι πιστεύουν ότι είμαι πολύ τρελή, ότι δεν παίρνω ποτέ τίποτα στα σοβαρά και ότι δεν έχω προβλήματα.

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω ότι είμαι η κλασική γυναίκα… Ρομαντική, ευαίσθητη, ονειροπόλα και ταυτόχρονα ζηλιάρα, εγωίστρια και αντιδραστική. Τις περισσότερες φορές η συμπεριφορά μου αντικατοπτρίζει αυτό που εισπράττω.

Με κάνει να γελάω… κάποιος που έχει την ίδια αίσθηση του χιούμορ με τη δική μου. Επίσης, μπορώ να γελάσω με ό,τι μπορώ και να κλάψω (π.χ. με μια ταινία).

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα και μιας γυναίκας… στον άνδρα ξεχωρίζω το χιούμορ, την ευστροφία και την ευγένεια. Στη γυναίκα ξεχωρίζω την αξιοπρέπεια, την αυτοπεποίθηση και τη δυναμικότητα. Γενικότερα, διακρίνω τους ανθρώπους που έχουν ήθος και αξίες.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι… είμαι ευάλωτη με ό, τι αγαπώ και κυρίως με τους δικούς μου ανθρώπους, στο να πάθει κάποιος κάτι κακό.

Τελευταία φορά έκλαψα Ωχ… Να πω δεν θυμάμαι;;;

Επιτυχία θεωρώ να αξιοποιώ την κάθε μέρα έτσι ώστε να μαθαίνω κάτι καινούριο, να μπορώ να συνδυάζω τη δουλειά μου κάνοντας αυτό που αγαπάω, να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος σε όλους τους τομείς και ταυτόχρονα να μπορώ να βοηθήσω τον συνάνθρωπό μου σε μια δύσκολη στιγμή.

Ευτυχία θεωρώ την αμοιβαία αγάπη που σε εξελίσσει σαν άνθρωπο. Δεν υπάρχει υπέρτατη ευχαρίστηση από το να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Θεωρώ πως η αγάπη είναι η μεγαλύτερη κινητήριος δύναμη που μπορεί να οδηγήσει στην ευτυχία.

Η τελευταία φορά που είπα ψέματα Εεε… Πάμε ξανά από την αρχή;;; Χαχα αστειεύομαι. Προσπαθώ να μην λέω αν και δεν τα καταφέρνω πάντα.

Η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει… εκνευρίζομαι όταν μου δίνουν συμβουλές, είμαι τόσο ξεροκέφαλη που σχεδόν ποτέ δεν ακούω…

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: ‘Αδραξε τη μέρα!

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε την Άστρη Μαυρέα

Ας γνωρίσουμε τον Παναγιώτη Μπαμπαρούτση 

Ας γνωρίσουμε τη Φωτεινή Ψυχίδου

Ας γνωρίσουμε τη Βασιλική Μπελογιάννη

Ελλαδικό