Τελείωσε το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας. Την έχουμε σίγουρα ακούσει σε κάποιο live της πόλης και όχι μόνο! Μετράει σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της και έχει σταθεί επάξια δίπλα σε μεγάλα ονόματα του μουσικού χώρου, όπως ο Απόστολος Ρίζος, ο Νίκος Ζούδιαρης, η Φωτεινή Δάρρα, ο Λάκης Χαλκιάς, ο Νίκος Αντύπας και πολύ πρόσφατα ο Παντελής Θαλασσινός, με τον οποίο κυκλοφόρησαν ένα ντουέτο και μάλισα για καλό σκοπό!

Μιλάμε για τη Μαρία Κρασοπούλου, η οποία εκτός από μέλος της χορωδίας “Μελίφωνο”, εμφανίζεται στην πόλη με την φιλαρμονική του δήμου, ενώ είναι πολύ πιθανό να την ακούσουμε με τους αγαπημένους της “Bit gia Bit” Αντώνη Κουφουδάκη, Νικόλα Παλαιολόγο και Γιώργο Κλάδη, κάπου στην Καλαμάτα!

Αξίζει να αναφερθεί ότι ετοιμάζει αυτή την εποχή τη δεύτερη δισκογραφική της δουλειά σε μουσική Γρηγόρη Πολύζου και στίχους του Πόλυ Κυριάκου, της Αυγής Βυθούλκα και δικούς της.

Η Μαρία Κρασοπούλου μας συστήνεται παρακάτω!

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί : παίρνω μια βαθιά ανάσα ευγνωμοσύνης.

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω : Ακούγοντας, γράφοντας και τραγουδώντας με όποια σειρά.

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα: H ησυχία και η φασαρία της συνάμα. Η μικρή απόσταση που σε χωρίζει ανάμεσα στην μια επιλογή και την άλλη. Οι μυρωδιά του φρεσκοκομμένου καφέ στο ιστορικό κέντρο.

Με εκνευρίζει στην  Καλαμάτα: Κινδυνεύω να χαρακτηριστώ τοπικίστρια αν πω τίποτα;

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει το κατά πόσο έχουμε επαναπροσδιορίσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας προκειμένου να υπάρξουμε στα στενότατα όρια που μας δίνουν για να ονειρευτούμε.

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν ότι παίρνω πολύ σοβαρά τα πάντα.

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω ότι έχουν δίκιο.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα.. τo καλό χιούμορ και τον σεβασμό.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα μιας γυναίκας… τη γλυκύτητα που δεν είναι γλυκανάλατη αλλά ουσιαστική.    

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι δεν έχουμε καταλάβει την ευθύνη που έχουμε για τους επόμενους.

Επιτυχία θεωρώ το να αγαπάς αυτό που έχεις και να έχεις ότι αγαπάς.

Ευτυχία θεωρώ την συντροφικότητα.  

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: Πατάτε με σεβασμό την άσφαλτο. Από κάτω υπάρχουν πέτρες που ονειρεύονται κήπους… (Αργύρης Χιόνης)

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε την Άστρη Μαυρέα

Ας γνωρίσουμε την Κάλλη Κολόζη

Ας γνωρίσουμε την Θαλένα Αβραμέα

Ας γνωρίσουμε τον Ηλία Ρεντζεπέρη

Ας γνωρίσουμε τη Γιούλα Σαρδέλη

Ελλαδικό