Έχουμε περάσει πολλές ώρες μαζί της. Τη φωνή της σίγουρα θα την αναγνωρίσουμε. Μας φτιάχνει την ημέρα αλλά και τη… νύχτα. Έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη μουσική, μια σχέση που εκφράζεται με πολλούς και ποικίλους τρόπους. Παίζει μουσική, λατρεύει τη μουσική, δημιουργεί μουσική…

Μιλάμε για τη Γιώτα Νέζη, ραδιοφωνική παραγωγό στον Kiss fm89, η οποία εκφράζεται μουσικά και στα decks διαφόρων bar στην Καλαμάτα. Τα τελευταία τρία χρόνια διοργανώνει και παίζει μουσική σε ένα λάτιν πάρτυ που η ίδια αγαπά πολύ και το όνομα αυτού… “ψυχή μου λατίνα”!

Η Γιώτα Νέζη μάς συστήνεται μέσα από τη στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”, ας τη γνωρίσουμε καλύτερα, λοιπόν…

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί είναι να χουζουρεύω πολύ… με μουσική ξυπνάω ( με μουσική κοιμάμαι ). Ύπνε σε αγαπάω και μου λείπεις !

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω στα παιδιά μου… Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα η θάλασσα… Τα δρομάκια στην παλιά πόλη… Τα αυθεντικά μπαρ… Το παγωτό στον Λάμπο …και το καλό φαγητό που θα βρεις ακόμα και στις 6 το πρωί στη Λούφα !

Με εκνευρίζει στην Καλαμάτα που στο τέλος του Αυγούστου ξεχνάμε την θάλασσα και τρέχουμε στα δρομάκια της παλιάς πόλης.

Αγαπημένος προορισμός είναι η Μάνη λόγω καταγωγής… Περήφανη πολύ για τα χώματα και τα νερά μου εκεί στο Οίτυλο… Όμως, δεν θα μπορούσα να αφήσω έξω την Φοινικούντα. Την αγαπώ σαν δεύτερο σπίτι… Εκεί με περιμένουν πάντα καλοί φίλοι και συνεργάτες.

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει οι ψυχές που χάνονται στο Αιγαίο… Ο ρατσισμός, η ανισότητα, η αδικία και η απληστία γύρω μου… Θα μου πεις αλλάζει ο κόσμος ;; Είναι προσωπική υπόθεση …και εύχομαι να το πάρουμε όλοι προσωπικά !

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν πως δεν με νοιάζει ο χρόνος… ( αργώ σχεδόν πάντα στα ραντεβού μου,  όταν είμαι ερωτευμένη… αργώ σίγουρα ! ) ό,τι άλλο πουν οι ίδιοι είναι λίγο… Έχω κάνει περισσότερα.

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω είμαι αυτή που είμαι ! Ζυγός με ωροσκόπο σκορπιό… Θα μου δώσεις ένα, θα σου δώσω εκατό! Πιστεύω στην αγάπη και στον άνθρωπο. Δεν θα άλλαζα τίποτα από αυτά που έχω ζήσει !

Με κάνει να γελάω ο έρωτας, η βροχή και η μουσική… Που θα πει πως κλαίω, επίσης, και με τα τρία…

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα και μιας γυναίκας στον άντρα ξεχωρίζω την συναισθηματική ωριμότητα , την ευγένεια , το χιούμορ και το γνώθι σαυτόν. Στη γυναίκα την αξιοπρέπεια, τον αυτοσεβασμό και το στυλ !

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι πως η ζωή είναι μικρότερη από μικρή.

Τελευταία φορά έκλαψα …από έρωτα.

Επιτυχία θεωρώ να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα, την ζωή σου περιπέτεια και τους γύρω σου να σε αγαπούν και να σε σέβονται!

Ευτυχία θεωρώ το σ’ αγαπώ της μάνας, του παιδιού και του συντρόφου σου… Το να περπατώ ξυπόλυτη στην ακροθαλασσιά …και το καλό φαγητό!

Η τελευταία φορά είπα ψέματα …στον εαυτό μου!

Η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει... Δυο συμβουλές από δυο Κυρίες. Η γιαγιά μου η Μανιάτισσα: μακριά από τσιγκούνηδες στην τσέπη, είναι και στα συναισθήματα! Η γιαγιά μου η Σμυρνιά: η γυναίκα δεν πρέπει να φεύγει από το σπίτι της απεριποίητη ΠΟΤΕ !

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο:  Εύφλεκτο υλικό…

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε την Κάλλη Κολόζη

Ας γνωρίσουμε την Αναστασία Μάντζαρη

Ας γνωρίσουμε την Άστρη Μαυρέα

Ας γνωρίσουμε την Ηρώ Κωνσταντοπούλου

Ας γνωρίσουμε τη Μαρία Κρασοπούλου

 
Ελλαδικό