Σε μια προσπάθεια προώθησης των μεσσηνιακών προϊόντων θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη αγροτική έκθεση “Άρτος-Οίνος-Έλαιον” από τον Δήμο Καλαμάτας. Η έκθεση θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων από το Σάββατο 24 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και να προμηθευτεί γνήσια προϊόντα της Μεσσηνίας κατευθείαν από τους παραγωγούς απολαμβάνοντας έτσι τους ποιοτικούς καρπούς της τοπικής παράδοσης που δεν είναι άλλοι από τον άρτο, τον οίνο και το έλαιον.

Εκτός από τις γευστικές απολαύσεις θα πραγματοποιηθούν και ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις πλαισιώνοντας με καλλιτεχνικό τρόπο την έκθεση αυτή. Οι εκδηλώσεις αυτές θα σχετίζονται με τη μεσσηνιακή παράδοση και με τα προϊόντα της γης της.

Όπως πέρσι, που ήταν η πρώτη χρονιά τέλεσης της αγροτικής έκθεσης, έτσι και φέτος αναμένεται να αποτελέσει ένα όμορφο γευστικό ταξίδι με μεσσηνιακό άρωμα.

Όσοι παραγωγοί, μεταποιητές και έμποροι αγροτικών προϊόντων επιθυμούν να λάβουν μέρος στην έκθεση καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στη Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου (Παπατσώνη 4) μέχρι την Παρασκευή 9 Αυγούστου.

Ελλαδικό
anna pavlou
Η Άννα Παύλου είναι πτυχιούχος παιδαγωγός δημοτικής εκπαίδευσης με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή. Έχει δημοσειεύσει στο Kalamata IN άρθρα διαφόρων θεμάτων.