Για πρώτη φορά δίνεται δυνατότητα σε παιδιά Δημοτικού, ηλικίας 6-12 ετών, να αξιοποιήσουν δημιουργικά τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα, 6-9 Απριλίου & 14-17 Απριλίου, 8 ημέρες που, υπό φυσιολογικές συνθήκες, τα παιδιά θα στερούνταν οργανωμένης μάθησης και ψυχαγωγίας!

Ο Άρις, το τμήμα εξωσχολικών δραστηριοτήτων των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, προσφέρει ένα καινοτόμο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, το “Άρις Spring Camp 2015” σε ένα ασφαλές περιβάλλον!

Στο “Άρις Spring Camp” τα παιδιά -υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση ειδικών- θα έχουν την ευκαιρία να επιδοθούν σε αθλητικές δραστηριότητες, όπως: αναρρίχηση, χορό, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, καράτε, βόλεϊ & τέννις. Χειροτεχνίες που θα πραγματοποιούνται, όπως: κατασκευές, ζωγραφική, κεραμική θα τους δώσουν κίνητρο να ανακαλύψουν τα ταλέντα και να διευρύνουν τις δυνατότητές τους, ενώ μέσω ομαδικών παιχνιδιών και εκδρομών θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το περιβάλλον, να μάθουν τα όρια του εαυτού τους και να θέσουν τις βάσεις σωστής αλληλεπίδρασης μεταξύ τους.

Άρις Spring Camp 2015”

Mε το “Άρις Spring Camp οι μέρες των διακοπών του Πάσχα θα αξιοποιηθούν δημιουργικά και ξεκούραστα και τα παιδιά θα οπλιστούν με χαμόγελο, γνώσεις και θετική ενέργεια για τη συνέχιση της σχολικής χρονιάς.

Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα (27210) 92022 & 92122 και στο 694 0450282 (Τάσος Ψυχογυιόπουλος).

O “Άρις” βρίσκεται δίπλα στα παιδιά και στις διακοπές του Πάσχα!

spring_camp_fb_cover

Elladiko