Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος ο καλαματιανός αθλητής του τένις με αμαξίδιο Γιώργος Λαζαρίδης πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση για τον αθλητικό του απολογισμό το 2019 και τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα χρονιά.

Την εκδήλωση συντόνισε και φέτος ο δημοσιογράφος, Θανάσης Παντές, ο οποίος αναφέρθηκε στις επιτυχίες του Γιώργου στην αθλητική, αλλά και στην κοινωνική του δράση.Τον απολογισμό καθώς και τη στοχοθεσία για τη νέα χρονιά παρουσίασε ο Ηλίας Καλφακάκος, ενώ ο Άρης Κορομηλάς παρουσίασε τον απολογισμό του διεθνούς τουρνουά τένις με αμαξίδιο Ancient Messene Open, όπως και το σχεδιασμό για το φετινό τουρνουά, που θα πραγματοποιηθεί τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για τη χρονιά που μα πέρασε, ο Γιώργος Λαζαρίδης συμμετείχε σε 18 διεθνή τουρνουά σε 11 χώρες, ενώ διένυσε συνολικά 37.530 χιλιόμετρα, καταφέρνοντας να προκριθεί σε 8 τελικούς.

Μια σπουδαία στιγμή για τον καλαματιανό πρωταθλητή είναι και η επιλογή του απο την Ολυμπιακή Επιτροπή, ως ένας εκ των φετινών λαμπαδηδρόμων, όποθ στις 12 Μαρτίου 2020 θα μεταφέρει ο ίδιος την Ολυμπιακή Φλόγα εντός της πόλης, ενώ κάλεσε όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν το παρών στην εκδήλωση.

Τέλος, στόχος του Γιώργου Λαζαρίδη για το 2020 είναι οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του “Τόκιο 2020”, όπως επίσης και η συμμετοχή του, για δεύτερη φορά, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ελλαδικό