Για άλλη μία χρονιά η πόλη της Καλαμάτα αποχαιρέτισε το καλοκαίρι διοργανώνοντας μία μεγάλη γιορτή, τη Λευκή Νύχτα της πόλης! Η Καλαμάτα γέμισε για 5η συνεχή φορά από κόσμο, αφού χιλιάδες – κάτοικοι και επισκέπτες – ήταν αυτοί που το Σάββατο το βράδυ επέλεξαν να περπατήσουν στην πόλη, κάνοντας παράλληλα τις νυχτερινές αγορές τους.

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις αναπτύχθηκαν από το Ιστορικό και εμπορικό κέντρο της πόλης, την κεντρική πλατεία Βασιλέως Γεωργίου, την περιοχή της Αριστομένους μέχρι το Διοικητήριο, σημείο που πρόσφατα αναπλάσθηκε, αλλά και στην παραλία, την οποία, βέβαια, ελάχιστοι επέλεξαν.

Η έναρξη της βραδιάς δόθηκε από τη Φιλαρμονική Καλαμάτας, ενώ τα μουσικά σχήματα έδωσαν νότες χαράς, διασκέδασης και ζωντάνιας σε διάφορα σημεία της πόλης. Ζωντανές ραδιοφωνικές και διαδικτυακές εκπομπές φρόντισαν να “απλώσουν” το γεγονός σε μέρη εκτός Καλαμάτας, ενώ κεράσματα, happenings, πάρτυ στον δρόμο, μουσική dj, karaoke, δραστηριότητες αθλητικές και άλλες, συμπλήρωσαν το σκηνικό της βραδιάς.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την 5η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας:

Ελλαδικό