Για όγδοη φορά η πόλη της Καλαμάτας θα έχει τη χαρά να υποδεχτεί το «Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας», ένα τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο με εισηγήσεις που αφορούν τον Τουρισμό, τον Επισιτισμό, τη Γαστρονομία και την Ευεξία.

Το 8ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 19-21 Νοεμβρίου 2018, στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Elite City Resort.

Η παρακολούθηση του 3ήμερου σεμιναρίου είναι χωρίς κόστος, ενώ δίδονται Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.

Το 8ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας θα έχει κεντρικό σύνθημα το #diversity, δηλαδή τη διαφορετικότητα.

Λίγα λόγια για το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας

Το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας είναι μια 100% εθελοντική – μη κερδοσκοπική – δράση, που υλοποιήθηκε χάρις στο μεράκι και τη δημιουργική τρέλα μιας μικρής ομάδος ανθρώπων και βέβαια χάρις στην ευγενική στήριξη του ξενοδοχείου Elite City Resort και της Costa Navarino.

Η διαρκής εκπαίδευση κι επιμόρφωση, αποτελεί βασικό παράγοντα εργασιακής εξέλιξης σε οποιοδήποτε επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα, ιδιαίτερα δε στον τουριστικό κι επισιτιστικό τομέα που οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Στόχος λοιπόν είναι να προσφερθείστους επαγγελματίες κι εργαζομένους στον χώρο του Τουρισμού και του Επισιτισμού, αλλά και στους σπουδαστές σχολών τουριστικής κατεύθυνσης, διαρκής επιμόρφωση κι ενημέρωση, με στόχο να αποκτήσουν επικαιροποιημένες γνώσεις και να παρακολουθούν με συνέπεια κι επαγγελματισμό τις νέες εξελίξεις σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Η συστηματική επιμόρφωση και εκπαίδευση όλων των εργαζομένων και στελεχών της ξενοδοχειακής και επισιτιστικής βιομηχανίας κρίνεται απόλυτα επιβεβλημένη, ιδιαίτερα σε ένα ανθρωποκεντρικό τομέα όπως είναι ο τουρισμός.

Ελλαδικό