Ο πεζόδρομος της Aμφείας είναι το νέο στέκι στο Ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας που προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο. Είναι  ένας δρόμος γεμάτος από μαγαζιά που απευθύνονται σε όλους και ικανοποιούν όλα τα γούστα.

Η άνοδος της Αμφείας δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, καθώς πρόκειται για το αποτέλεσμα μιας υποδειγματικής συνεργασίας όλων όσοι διατηρούν επιχειρήσεις, 11 στο σύνολο, στον πεζόδρομο, αλλά και λόγω των εκδηλώσεων και των δράσεων που πραγματοποιούνται εκεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα είτε από κοινού είτε μεμονωμένα.

Πάντα “κάτι παίζει” στην Αμφείας, όλες τις ημέρες τις εβδομάδας… Ζωντανή μουσική, θεατρικά δρώμενα, parties, εκθέσεις και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις δίνουν το παρών κατά μήκος του πεζοδρόμου, στα μπαρ, τις καφετέριες και τα φαγάδικα που βρίσκονται εκεί!

Δείτε αναλυτικότερα παρακάτω τις επιλογές διασκέδασης που προσφέρει ο πεζόδρομος της Αμφείας…

 

Κούνιες Cafe Bar

kounies-cover

Είναι ένας χώρος άνετος και ιδιαίτερα προσεγμένος με ξεχωριστή αισθητική που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στον πεζόδρομο Αμφείας. Από τις “Κούνιες” δεν θα μπορούσαν, βέβαια, να λείπουν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις… με την εικαστική έκθεση που πραγματοποιείται κάθε μήνα στον χώρο, τις βραδιές με ζωντανή μουσική και τα διάφορα parties στο κλίμα πάντα του μαγαζιού, να επιβεβαιώνουν ότι οι “Κούνιες” είναι ένα στέκι πολιτισμού και τέχνης.

Διαβάστε περισσότερα για τις”Κούνιες” >

Περιηγηθείτε στον χώρο:

Μετακινηθείτε με τον κέρσορα του ποντικιού σας στον χώρο

Κύτταρο Music Bar

kittaro-cover

Αξέχαστες ροκ στιγμές περνάει όποιος βρεθεί εκεί είτε σε κάποια από τα live που πραγματοποιεί στον χώρο του ανά τακτά χρονικά διαστήματα είτε όχι. Ένα μαγαζί με ροκ προσωπικότητα που βρίσκεται στον πεζόδρομο Αμφείας από το 2010, ένα μαγαζί με μία από τις πιο ροκ μουσικές στην πόλη, ένα μαγαζί για όλους τους ροκάδες, ταγμένους και μη.

Διαβάστε περισσότερα για το “Κύτταρο” >

Περιηγηθείτε στον χώρο:

Μετακινηθείτε με τον κέρσορα του ποντικιού σας στον χώρο

Ροδανθός Rock Bar

rodanthos-cover

O “Ροδανθός” έχει τη δική του μπάντα, η οποία δημιουργήθηκε από μουσικούς που συχνάζουν εκεί. H “Rodanthos Band”, που αποτελείται από τους Θανάση Γεώργιου-Φωνή, Νίκο Κουμουνδούρο-Κιθάρα, Σταύρο Τσότρα-Μπάσσο/Φωνή και Σωτήρη Παπαδέα-Τύμπανα, πραγματοποιεί διάφορες live βραδιές. Αλλά δεν είναι μόνο αυτές οι βραδιές που “παίζει κάτι” στον “Ροδανθό”… Βραδιές Βινυλίου, Karaoke Party, ζωντανή μουσική από διάφορους καλλιτέχνες και συγροτήματα και άλλα events, επιβεβαιώνουν ότι στο εν λόγω bar δεν θα βαρεθείτε ποτέ!

Διαβάστε περισσότερα για τον “Ροδανθό” >

Περιηγηθείτε στον χώρο:

Μετακινηθείτε με τον κέρσορα του ποντικιού σας στον χώρο

 Route 66 Rock Bar

route-66-cover

Κάθε Δευτέρα στο “Route 66″ πραγματοποιείται ελληνική ροκ βραδιά, αφιερωμένη στη ροκ σκηνή της Ελλάδας και κάθε Πέμπτη live με κάποια από τις μπάντες και τους μουσικούς της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα για το “Route 66” >

Περιηγηθείτε στον χώρο:

Μετακινηθείτε με τον κέρσορα του ποντικιού σας στον χώρο

Ελλαδικό