Για άλλη μία χρονιά η Καλαμάτα πραγματοποίησε την καθιερωμένη της πλέον γιορτή, την 7η στη σειρά Λευκή Νύχτα της πόλης! Η Καλαμάτα βούλιαξε ξανά από κόσμο. Χιλιάδες ήταν αυτοί που το Σάββατο το βράδυ επέλεξαν να απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή διοργάνωση, τόσο ντόπιοι όσο και επισκέπτες.

Κόσμος στους δρόμους, μουσική και τραγούδια παντού, όλα τα καταστήματα ανοιχτά με χαμηλές τιμές και γενικά πολύ κέφι και διασκέδαση για όλους, μικρούς και μεγάλους.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις είδαμε σε όλο το κέντρο, από το Ιστορικό και εμπορικό κέντρο της πόλης, την κεντρική πλατεία Βασιλέως Γεωργίου και την περιοχή της Αριστομένους μέχρι το Διοικητήριο και τα Ουζάκια.

Η έναρξη της βραδιάς έγινε κατά τις 20:00, ενώ τα μουσικά σχήματα έδωσαν νότες χαράς, διασκέδασης και ζωντάνιας σε διάφορα σημεία της πόλης. Ζωντανές ραδιοφωνικές και διαδικτυακές εκπομπές φρόντισαν να «απλώσουν» το γεγονός σε μέρη εκτός Καλαμάτας, ενώ κεράσματα, happenings, πάρτυ στον δρόμο, μουσική dj, karaoke, δραστηριότητες χορευτικές και άλλες, συμπλήρωσαν το σκηνικό της βραδιάς.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την 7η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας:

Ελλαδικό
Παύλος Παύλου
Ο Παύλος Παύλου είναι απόφοιτος του Πολιτικού τμήματος της Νομικής Αθηνών, με επιπλέον σπουδές στον Τουρισμό. είναι εμπνευστής του Kalamata IN και γράφει άρθρα ποικίλης θεματολογίας.