Είναι κάποιες φορές που δεν χρειάζεται να διαθέσουμε πολύ χρόνο για να αποδράσουμε από την καθημερινότητα, να βρεθούμε σε χώρους δίπλα στη θάλασσα και να νιώσουμε παράλληλα ότι βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών μακριά από όλα όσα μας απασχολούν. Από την Καλαμάτα, όπως είναι φυσικό, δεν θα μπορούσαν να λείπουν αυτοί οι χώροι, με την… “Αγκάλη”, εδώ και 23 περίπου χρόνια, να είναι σταθερά ένας από αυτούς.

Σε ένα πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο, στο Ακρογιάλι Αβίας, κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα, θα συναντήσετε την… “Αγκάλη”, στην οποία μπορείτε βρεθείτε όλες τις ώρες της ημέρας και να απολαύσετε ποιοτικό καφέ και μεσογειακή κουζίνα βασισμένη σε τοπικά κυρίως προϊόντα.

agkali-7

Καφές, ποτά, cocktails, παγωτά, βάφλες, χειροποίητα γλυκά, όπως το εκμέκ της Μίνας και το γλυκό “Αγκάλη” είναι κάποια από όσο προσφέρει ο συγκεκριμένος χώρος, φιλοξενώντας ιδανικά τους επισκέπτες του.

agkali-16

Με πολλούς και διαφορετικούς ουζομεζέδες, με πλούσια γκάμα κρεατικών και με σπεσιαλιτέ τη γαριδομακαρονάδα σίγουρα θα ικανοποιήσει κάθε ουρανίσκο. Κι αν θέλετε η μέρα σας να ξεκινήσει ευχάριστα, μπορείτε να την προτιμήσετε για ένα ξεχωριστό πρωινό διπλά στη θάλασσα.

agkali-10

Το έντονο στοιχείο της πέτρας και του ξύλου προσθέτουν μια ιδιαίτερη πινελιά στη διακόσμηση, η οποία δένει αρμονικά με τη θάλασσα και το τοπίο. Η βοτσαλόσπαρτη παραλία με τους καναπέδες και τις καμπάνες θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Περιηγηθείτε στον χώρο:

Μετακινηθείτε με τον κέρσορα του ποντικιού σας στον χώρο

Δείτε περισσότερα για την Αγκάλη >

agkali-9

agkali-8

agkali-2

agkali-1

agkali-3

Μεσσηνία χωρίς αδέσποτα