Με φόντο το Μεσσηνιακό ηλιοβασίλεμα πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Santa Fun Run” στην Καλαμάτα. Μικροί και μεγάλοι Άγιο-Βασίληδες και Άγιο-Βασιλίτσες ξεκίνησαν με κέφι και γιορτινή διάθεση από το λιμάνι της πόλη μας για να τερματίσουν στο ξενοδοχείο “Elite”.

Η συγκεκριμένη δράση, η οποία είναι μέρος των Χριστογεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Καλαμάτας, προσέλκυσε πλήθος μικρών και μεγάλων κατοίκων της πόλης που, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το απόλαυσαν ιδιαιτέρως!

3

2

Το όλο σκηνικό είχε μια δόση σουρεαλισμού, ειδικά για όσους έκαναν αμέριμνοι την καθιερωμένη τους βόλτα στην παραλιακή οδό της Ναυαρίνου. Είναι πρωτόγνωρο να βλέπεις, την ίδια ώρα που το σκηνικό θυμίζει καλοκαίρι και που κάποιοι τολμηροί είναι με τα μαγιό τους στην ακροθαλασσιά, κόκκινους σκούφους να τρέχουν μέσα στον αλαλαγμό από τις σφυρίχτρες…

5

Μικροί και μεγάλοι καταευχαριστήθηκαν αυτόν τον πρωτότυπο αγώνα δρόμου και έδωσαν το ραντεβού τους σε ένα χρόνο ακριβώς…

12

7

13

12

9

Ελλαδικό
Ανδρέας Καρασπήλιος
Ο Ανδρέας Καρασπήλιος είναι υπεύθυνος του οπτικοακουστικού υλικού της INDEVIN και του Kalamata IN. Κρύβεται πίσω από τα εντυπωσιακά βίντεο που δημοσιεύουμε και πολλές από τις φωτογραφίες των άρθρων μας. Γράφει άρθρα γενικής θεματολογίας στο Kalamata IN.