Τα αφιερώματα για την Καλαμάτα δε λένε να σταματήσουν. Το Star Channel συνεχίζει να αναδεικνύει την πόλη μας και αυτή τη φορά παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ με τον Νίκο Τσιλιμπουνιδάκη σε μια διαφορετική βόλτα στην Καλαμάτα, μέσα από τη θάλασσα.

Το ρεπορτάζ ξεκινά με τη φράση “Η Καλαμάτα είναι ιδανικός προορισμός για στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης και εκτός από τα τοπικά της προϊόντα όπως το λάδι, φημίζεται για τα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά της”. Στο βίντεο του αφιερώματος αναφέρεται ότι η Καλαμάτα, αλλιώς Φαραί, είναι μια πόλη που συνδυάζει βουνό και θάλασσα και στα κρυστάλλινα νερά της καθρεπτίζεται η ιδιαίτερη ομορφιά της. Μέσα από το βίντεο αυτό οι θεατές μπορούν να δουν την όμορφη θάλασσα, τις παραλίες τις Καλαμάτας, αλλά και θαμώνες μαγαζιών να επιδίδονται σε θαλάσσια σπορ, επισημαίνοντας ότι οι τιμές τους είναι αρκετά καλές.

“Η Καλαμάτα είναι ένας φθηνός προορισμός πλούσιος σε ομορφιά” όπου όλο και πιο πολλοί νέοι επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται. Όνειρό τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, “να δουν από την περιοχή Αλμυρού Βέργας μέχρι  την παραλία Καλαμάτας ένα νέο Μαϊάμι, το οποίο με χαμηλές τιμές θα προσελκύει όλο και περισσότερους  τουρίστες από το εξωτερικό”.

“Το στολίδι του Μεσσηνιακού κόλπου”, όπως χαρακτηρίζεται στο αφιέρωμα η Καλαμάτα, φημίζεται για το ελαιόλαδο, αλλά και για το μπαλσάμικο ξύδι, το παστό και το λουκάνικο με πορτοκάλι, όπως επισημαίνει ο chef Αλέξανδρος Παπανδρέου, με φόντο έναν ελαιώνα της περιοχής.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω βίντεο:

29.7.13 – Χαλάρωση και διασκέδαση στην Καλαμάτα

Ελλαδικό
Χαρά Κουλοπούλου
Η Χαρά Κουλοπούλου είναι πτυχιούχος παιδαγωγός με ειδίκευση στην ειδική αγωγή. Έχει δημοσιεύσει για το Kalamata IN πολλά άρθρα ποικίλης θεματολογίας.