Με τρεις εκδηλώσεις γιορτάζει η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας την περίοδο των αποκριών. Τηρώντας τα έθιμα, προγραμματίζει εκδηλώσεις με χορούς, τραγούδια και κεράσματα.

Οι εκδηλώσεις έρχονται σε συνέχεια των δράσεων στην Κεντρική Αγορά κατά τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο, με σκοπό να μετατραπεί ο χώρος σε επίκεντρο ευρύτερου καταναλωτικού ενδιαφέροντος.

Έτσι, λοιπόν, έχουμε τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Τσικνοπέμπτη στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Εκδήλωση την Τσικνοπέμπτη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στα κρεοπωλεία της Κ.Α.Κ. οπού με τη συνεργασία των επαγγελματιών του χώρου προσφέρονται κεράσματα στα κάρβουνα μαζί με κρασί,χορούς και τραγούδια.

Μακαρονάδα Αγάπης στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 στις 7 το απόγευμα στο χώρο πώλησης βιολογικών προϊόντων η Λέσχη Διευθυντών Αρχιμαγείρων Ελλάδος θα διανείμει μία παραδοσιακή μακαρονάδα με καλαματιανές γεύσεις από καπνιστό παστό και λουκάνικο σε συνδυασμό με φρέσκια ντομάτα, άρωμα βασιλικού και τριμμένο κεφαλοτύρι.

Υπό τους ήχους επιλεγμένης μουσικής ο κλόουν Βούλης και η παρέα του (Μίκης-Μίνι) θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους με θεατρικά ψυχαγωγικά δρώμενα.

Ο κάμπος χορεύει…

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 9.30 το πρωί στο χώρο βιολογικών προϊόντων της Κ.Α.Κ. με τον τίτλο “ο κάμπος χορεύει…” θα εμφανιστούν σε παραδοσιακούς χορούς ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Γυναικών Σπερχογείας “Αγία Κυριακή” και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασπροχώματος-Δυτικής Παραλίας “ο Ποσειδών”.

Για το κοινό που θα πάρει μέρος στην εν λόγω εκδήλωση, ο πρώτος σύλλογος θα ετοιμάσει ρυζόγαλο, λουκανικόπιτες και ρυζόπιτα, ενώ ο επόμενος σύλλογος θα προσφέρει τηγανόψωμο με τυρί σφέλα.

INDEVIN