Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 11-13 Μαρτίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη του εξόρμηση στο χιονισμένο Πάρνωνα και συγκεκριμένα στην υψηλότερη κορυφή του, τη Μεγάλη Τούρλα (1936 μ.).

Η ανάβαση θα γίνει από το καταφύγιο, το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 1420 μέτρων πάνω από το χωριό Βαμβακού Λακωνίας. Οι ώρες πορείας θα είναι 8 και ο βαθμός δυσκολίας 5. Οι συνθήκες θα είναι χειμερινές και για τη συμμετοχή απαιτείται σχετικός εξοπλισμός και καλή φυσική κατάσταση.

Η αναχώρηση από την Καλαμάτα θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Μαρτίου στις 15:00 από τα γραφεία του Συλλόγου. Επισημαίνεται ότι, σε περίπτωση μεγάλου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας τόσο για τις θέσεις στο καταφύγιο όσο και για τον δανεισμό εξοπλισμού από το σύλλογο. Παρακαλείσθε για την προμήθεια υλικών να προσέλθετε την Παρασκευή στις 21:00.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου (Ανατολικό κέντρο, νότια την Τέντας) κάθε βράδυ μετά τις 21:00, τηλ. 2721097733 και στο κινητό 6946052209.

INDEVIN