Μια ξεχωριστή γευσιγνωσία θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στον χώρο της Καντοίνας, στην Κεντρική Αγορά της πόλης. Η 1η Δοκιμή Εξαιρετικά Παρθένων Ελαιόλαδων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου και ώρα έναρξης 19:00 – 20:00.

Ο διεθνούς φήμης γευσιγνώστης και panel leader Αντόνιο Τζουζέπε Λαουρο με μια ομάδα «Olive Oil Enthusiasts» σας περιμένουν σε μια καθοδηγούμενη γευσιγνωσία Εξαιρετικά Παρθένων Ελαιολάδων από διάφορες Ελληνικές και Ιταλικές ποικιλίες.

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ και περιλαμβάνει Δοκιμή Ελαιόλαδων & Ένα ποτήρι Κρασί για Socializing. Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της Εκδήλωσης θα διατεθούν στο ΣΥ.Φ.ΑΜΕΑ – Σύλλογο Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Μεσσηνίας.

INDEVIN