Το Κέντρο Νέων Καλαμάτας το Σάββατο 18 Ιουνίου θα μεταμορφωθεί σε gallery εκθέτοντας έργα τοπικών καλλιτεχνών στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δρόμου. Ο λόγος για το « Metamorphosis » – Youth center gallery project.
Η ιδέα:
Η τέχνη είναι παντού γύρω μας, το μόνο που χρειάζεται είναι να είμαστε παρατηρητικοί και θα δείτε ότι θα την ανακαλύψουμε παντού! Τις λέξεις “καλλιτέχνης” ή “τέχνη” είναι δύσκολο να τις καθορίσουμε. Μερικοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι η τέχνη χρειάζεται να έχει κάποιους κανόνες και ότι δεν μπορούν όλοι να ασχοληθούν με την τέχνη.
Παρ’ όλα αυτά, το συγκεκριμένο project θέλει να αναδείξει ότι καλλιτέχνης μπορεί να είναι κάποιος ο οποίος δημιουργεί κάτι για να εκφραστεί αλλά και να για να δώσει μια δική του οπτική για τον κόσμο. Καθένας που συμμετέχει σε αυτό το project θα σας πει : “δεν είμαι καλλιτέχνης” αλλά όπως και να έχει δημιουργούν κάτι και αυτό είναι το σημαντικό… διότι μέσα από αυτό παρουσιάζεται ένας καλύτερος κόσμος. Αφήστε, λοιπόν, τη φαντασία σας να ταξιδέψει πέρα από οποιονδήποτε περιορισμό! Μπορούμε να ζήσουμε αλλιώς!
Καλλιτέχνες: Angie Mpaltouma/ Tasos Spiliotopoulos / Antigoni Kourampa /Pavlina athanasopoulou /Hamid Roshangar /Konstandina Toska /Sofia Kostea /Marie-Noëlle Bondois /Adamantia-Nathalie Vlachogianni /Mpousounis Nikos.

















