Ο Νίκος Καλογερόπουλος συνεχίζει την παρουσίαση της παράστασης «Ο Καθένας και ο Κανένας» και έρχεται στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Καλαμάτας, στις 1, 2, 3 και 4 Ιουνίου.

Η παράσταση είναι σε κείμενα-μουσική-σκηνοθεσία του Νίκου Καλογερόπουλου και πρωταγωνιστούν σε αυτήν οι: Νίκος Καλογερόπουλος, Πάνος Αντέλλης, Ελευθερία Χριστοπούλου και Ιάσονας Καλογερόπουλος.

Στις μέρες της οικονομικής δυστοκίας του τόπου, τολμούμε να αποτυπώσουμε σε ένα νέο θεατρικό κείμενο του Νίκου Καλογερόπουλου το “θάνατο του δικού μας εμποράκου”.

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ και Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, μια ωδή με λαϊκά άσματα, αφιερωμένη ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΗ που κατέθεσε την ψυχή του, την περιουσία του, την ελπίδα του, όχι όμως την αξιοπρέπεια του και τα όνειρα του .

INDEVIN