Μια ενδιαφέρουσα προσπάθεια έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα στην Καλαμάτα από νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν τις γνώσεις τους και να μοιραστούν τα όνειρά τους με το θεατρόφιλο και όχι μόνο κοινό της πόλης μας, μια προσπάθεια την οποία μπορούμε να στηρίξουμε έμπρακτα, μια προσπάθεια που θα δώσει στην Καλαμάτα ένα “διαφορετικό θέατρο”!

Συγκεκριμένα, ο επαγγελματικός θίασος ReAct, με έδρα την Καλαμάτα, προσπαθεί να δημιουργήσει μια μόνιμη στέγη μετατρέποντας ένα παλιό νηπιαγωγείο σε θεατρική σκηνή. Ο συγκεκριμένος θίασος δημιουργήθηκε το 2015 από την Καλλιρρόη Βελέντζα, ηθοποιό, σκηνοθέτη και θεατρολόγο, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας έχει ήδη πραγματοποιήσει σημαντικές συνεργασίες, έχοντας στα χέρια της ένα πλούσιο βιογραφικό και η ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες ηθοποιούς και χορευτές.

Η κύρια ενασχόλησή τους είναι η μελέτη κειμένων του νεοελληνικού θεάτρου, νέων κυρίως συγγραφέων, μέσω των κωδίκων του ψυχολογικού θεάτρου και του σύγχρονου χορού.

12992029_1020861027988398_903834213_o

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί το όνειρο για τη θεατρική σκηνή, ο θίασος ReAct ζητά την συμβολή σας μέσω της πλατφόρμας crowdfounding “Indiegogo”. Με αυτόν τον τρόπο πέρα από τη βοήθεια σας ούτως ώστε να συμπληρωθεί το κεφάλαιο, μπορείτε παράλληλα να προαγοράσετε σε προνομιακή τιμή τα εισιτήριά σας για τις παραγωγές του θεάτρου. Μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να στηρίξετε έμπρακτα: www.indiegogo.com

12999587_1020861174655050_1123639362_o

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να πάρετε μια ιδέα για τον θίασο ReAct:

INDEVIN