Από την Παρασκευή 10 μέχρι την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 θα διεξαχθεί η 8η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Καλαμάτας, που θα δώσει στο κοινό τη δυνατότητα να θαυμάσει και να αγοράσει ανθόφυτα, θάμνους και δένδρα, αλλά και εργαλεία και εφόδια, να λάβει πληροφορίες από ειδικούς για τη φροντίδα του κήπου, να συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα, να παρακολουθήσει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να χαρεί στιγμές ξεγνοιασιάς στο θαυμάσιο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.

Στο επίκεντρο της φετινής έκθεσης θα βρεθεί η μελισσοκομία, τα μελισσοκομικά φυτά και οι κίνδυνοι μείωσης των μελισσοσμηνών.

Τις ημέρες της έκθεσης θα διοργανωθούν και διάφορες εκδηλώσεις και μουσικές παραστάσεις και θα δοθούν διαλέξεις για ζητήματα γεωτεχνικού ενδιαφέροντος. Κατά τις πρωινές ώρες θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα, δραστηριότητες, βιωματικά και εικαστικά εργαστήρια για μαθητές.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Elladiko