Με θέα τον επιβλητικό Ταΰγετο, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης αλλά και στην παραλία της, βρίσκεται η μαρίνα της Καλαμάτας, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης μας. Είναι ένα σημείο που αξίζει να αναδείξουμε, να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε. Δεν είναι λίγοι, άλλωστε, οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να την επισκεφθεί τόσο ο κάτοικος της Καλαμάτας όσο και ο επισκέπτης της.

Η κοσμοπολίτικη μαρίνα μας αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομμάτι στο οποίο ντόπιοι και επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα τους στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο, ή τον καφέ, αλλά σίγουρα το φαγητό τους στις διάφορες καφετέριες, ταβέρνες, εστιατόρια και ουζερί που υπάρχουν κατά μήκος της, αγναντεύοντας τη θέα, το όμορφο σύμπλεγμα βουνού και θάλασσας και τα γαλήνια νερά της για στιγμές χαλάρωσης.

Και αφού μιλήσαμε για διασκέδαση και φαγητό… Ας δούμε ορισμένες “γευστικές” επιλογές που έχουμε αν επισκεφθούμε τη μαρίνα της Καλαμάτας!

Ας δούμε, λοιπόν, αναλυτικά τις επιλογές μας…

Ιταλικό εστιατόριο «Mangiona»

Το Ιταλικό εστιατόριο «Mangiona», στη Μαρίνα της Καλαμάτας, σε μία από τις ωραιότερες περιοχές της πόλης, αποτελεί μια κλασική επιλογή εδώ και χρόνια, όταν γίνεται λόγος για Ιταλικό φαγητό στην Καλαμάτα. Ανεώθηκε και σάς περιμένει σε ένα μοντέρνο και χαλαρό περιβάλλον για να απολαύσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας τα μυστικά της Ιταλικής γαστρονομίας.

Περιηγηθείτε στον χώρο:

Διαβάστε περισσότερα για το Ιταλικό εστιατόριο «Mangiona» >

Εστιατόριο – ταβέρνα “Κάπως αλλιώς”

Σε έναν παραδοσιακό χώρο με ζεστά χρώματα και ιδιαίτερη διακόσμηση, που θυμίζει μαγαζί μιας άλλης εποχής και σε ταξιδεύει σε αυτήν, θα συναντήσετε το “Κάπως αλλιώς”. Ένα εστιατόριο που βρίσκεται στην καρδιά της μαρίνας στην Καλαμάτα και υπόσχεται ένα ταξίδι στις αισθήσεις μέσα από τη γεύση.

Περιηγηθείτε στον χώρο:

Διαβάστε περισσότερα για το εστιατόριο – ταβέρνα «Κάπως αλλιώς» >

Ταβέρνα «Το Χαγιάτι»

Εδώ και 22 χρόνια στη μαρίνα Καλαμάτας υπάρχει η παραδοσιακή ταβέρνα «Το Χαγιάτι». 22 χρόνια πιστή στις αρχές της για καλό φαγητό. Παραδοσιακές γεύσεις που βασίζονται σε αγνά προϊόντα. Απλές συνταγές για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι.

Περιηγηθείτε στον χώρο:

Διαβάστε περισσότερα για την ταβέρνα «Το Χαγιάτι» >

Ταβέρνα «Αργώ»

Με την “Αργώ” της Καλαμάτας δεν θα μεταφερθούμε στην Κολχίδα της Ελληνικής μυθολογίας αλλά στον κόσμο των γευστικών απολαύσεων! Στη μαρίνα Καλαμάτας, το εστιατόριο «Αργώ» μας καλωσορίζει με μαγειρευτό φαγητό και ψητά της ώρας και υπόσχεται να ικανοποιήσει τα γούστα μας στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Περιηγηθείτε στον χώρο:

Διαβάστε περισσότερα για την ταβέρνα «Αργώ» >

Skipper’s Cafe Bar

Έχοντας 16 χρόνια πορείας στον χώρο της εστίασης, το Skipper’s café snack bar, μέσα στη μαρίνα Καλαμάτας συνεχίζει να χαρίζει όμορφες εικόνες και γεύσεις στους θαμώνες του και όχι μόνο…

Περιηγηθείτε στον χώρο:

Διαβάστε περισσότερα για το Skipper’s Cafe Bar >

Yachting

Δίπλα στη θάλασσα, το Yachting , αποτελεί ένα αγαπημένο all day bar restaurant στη Μαρίνα Καλαμάτας. Από το πρωί έως το βράδυ, μπορείς να απολαύσεις τον café, το γεύμα ή το ποτό σου, σε έναν χώρο που διακρίνεται για την άνεση που προσφέρει, αφήνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη μοναδική θέα της θάλασσας.

Περιηγηθείτε στον χώρο:

Διαβάστε περισσότερα για το «Yachting» >

Ελλαδικό