Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:00 ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας θα πραγματοποιήσει τη “Γιορτή Λαδιού” που ο Σύλλογος έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια.

Με τη “Γιορτή Λαδιού” εορτάζεται το τέλος της φετινής συγκομιδής του σημαντικότερου αγροτικού προϊόντος του τόπου μας. Στη διάρκεια τις εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούν από ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων για την ποιότητα του λαδιού, την καλλιέργεια της ελιάς και να γνωρίσουν με πιο τρόπο γίνεται η γευσιγνωσία του ελαιολάδου.

Επίσης θα αναδειχτεί ο ρόλο που διαδραματίζει ο Ορειβατικός Σύλλογος στην προβολή των τοπικών μας προϊόντων, κυρίως του λαδιού και της ελιάς και θα συζητηθεί η προοπτική, ο ρόλος αυτός να επιφέρει καλύτερο αποτέλεσμα.

Καλείται όποιος επιθυμεί να φέρει στα γραφεία του Συλλόγου δείγματα λαδιού δικής του παραγωγής ώστε να εξετασθεί από την ομάδα γευσιγνωσίας ελαιολάδου.

Περισσότερες πληροφορίες καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου κατά τις ώρες 21:00-22:30 στα τηλ. του συλλόγου 27210-97733 & και 6942553154 (Θύμιος Αλεξόπουλος).

Ελλαδικό