Το 4ο στη σειρά Open Tourism στην πόλη μας πραγματοποείται το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Pharae Palace, στο χώρο του Loft στον πέμπτο όροφο. Αυτή τη φορά το θέμα θα είναι οι αγορές και θα μιλήσουν τρεις άνθρωποι που εμπλέκονται άμεσα με τον τουριμό και αλληλεπιδρούν με παράγοντες και κοινό από το εξωτερικό.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του 3ου Open Tourism Kalamata που έγινε στο ξενοδοχείο Elite City Resort τον περασμένο μήνα, με ανέλπιστα μεγάλη συμμετοχή από τουριστικούς παράγοντες και επιχειρηματίες της πόλης αλλά και απλούς πολίτες, έρχεται το 4ο Open Tourism Kalamata να προσθέσει ακόμη ένα κομμάτι στο παζλ που χτίζεται σιγά σιγά για την τουριστική συνείδηδη στην πόλη μας.

Τι είναι το OpenTourism

Το OpenTourism αποτελεί μία πρωτοβουλία από ανθρώπους που αγαπούν και ασχολούνται με τον τουρισμό, ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ανοιχτού διαλόγου για τον κλάδο του τουρισμού και όλα τα σχετικά θέματα που προκύπτουν. Εκτός από απόψεις και επιχειρηματικές ιδέες, ένας από τους στόχους είναι η αλλαγή της νοοτροπίας αντιμετώπισης του τουρισμού και η προώθηση της γνώσης στις επιχειρήσεις του κλάδου.

Πώς γίνεται; 

  • Θα πραγματοποιείται μια σταθερή ημερομηνία κάθε μήνα, σε διαφορετικά σημεία της Καλαμάτας.
  • Το τίμημα εισόδου είναι μηδενικό.
  • Η πρόσκληση ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο,
  • Η γραβάτα μη υποχρεωτική, μάλλον απευκταία.

Η συντονιστική ομάδα του OpenTourism Kalamata αποτελείται από τους Ηλία Καλφακάκο, Ιπποκράτη Παπαδημητράκο, Αντώνη Παπαδόπουλο, Δημήτρη Κωνστάντο, Ανδρέα Ζαγάκο και Παύλο Παύλου.

4th OpenTourism Kalamata

“Πως βλέπουν οι ξένες αγορές την Καλαμάτα”

28 Φεβρουαρίου, 18:00 – 20:00, Ξενοδοχείο Pharae Palace / Loft

Πρόγραμμα:

17:30-18:00

– Προσέλευση

18:00-18:10

– Έναρξη OpenTourism Kalamata

18:15-18:35

– Γιώργος Αγγελής, δημοσιογράφος, σύμβουλος επικοινωνίας, Press/Media Manager της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, Σύμβουλος διοίκησης του ΣΕΤΕ και του ΞΕΕ

Πρόκειται για έναν από τους πλέον ενημερωμένους και δικτυωμένους ανθρώπους του ελληνικού τουρισμού – είναι αυτός που μπορεί να μας δώσει την πραγματική εικόνα, τις τάσεις και τα νούμερα, γενικά και ειδικά.

18:40-19:00

– Λεωνίδας Μπαμπάνης, CEO της North Events, ιδρυτής του panoramagreece.com

Το Grekland Panorama (panoramagreece.com) αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού στην Σουηδία. Είναι ο άνθρωπος που έχει αντικαταστήσει τον ΕΟΤ σε όλη την Σκανδιναβία και είναι πραγματικά η καλύτερη πηγή πληροφόρησης για όλη την περιοχή.

19:05-19:25

– Αριστοτέλεια Νικολάου, ιδρυτής του τουριστικού γραφείου “Pixida Tours” που εδρεύει στην Καλαμάτα

Εκτός των άλλων, συμμετέχει ενεργά σε πολλές Διεθνείς Εκθέσεις προωθώντας την Καλαμάτα (Λονδίνο, Κωνσταντινούπολη, Στοκχόλμη, Βερολίνο κτλ).

19:30-20:00

– Ερωτήσεις – Ανοικτή Συζήτηση – Networking – Κλείσιμο OpenTourism Kalamata

Δείτε επίσης:

Τι είδαμε στο 3ο Open Tourism Kalamata (video)

Τι είδαμε στα δύο πρώτα Open Tourism Kalamata (videos)

Ελλαδικό