Γιόγκα (Yoga)… μια από τις αρχαιότερες επιστήμες του σώματος και του πνεύματος. Οι ρίζες της προέρχονται από την Ανατολή και ειδικότερα από την Ινδία και περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό από ασκήσεις και τεχνικές. Η λέξη Γιόγκα προέρχεται από τη σανσκριτική λέξη yuj και σημαίνει ένωση. 

Περιγράφεται ως η ένωση της ατομικής συνείδησης-πνεύματος (jivatma) με τη συμπαντική συνείδηση-πνεύμα (paramatma) και σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο, αυτή η ένωση έχει σαν αποτέλεσμα την εξισορρόπηση και την εναρμόνιση του σώματος, του μυαλού, του συναισθήματος και της ψυχής. Οι πρακτικές και οι στόχοι της Γιόγκα είναι βαθύτεροι, αναπτύσσοντας ένα σύστημα για εσωτερική εξερεύνηση και προσωπική ανάπτυξη.

Για όσους αγαπούν την Γιόγκα –και δεν είναι λίγοι στην πόλη μας- θα πραγματοποιηθεί ένα πολύ ενδιαφέρον event 2 και 3 Αυγούστου. Θα έχουμε την ευκαιρία να εξασκηθούμε με έναν πολύ χαρισματικό και παγκοσμίως γνωστό δάσκαλο, τον Esteban Salazar, για δυο μέρες στη σχολή «Dance studio».

Ο Έστεμπαν Σαλαζάρ είναι ένας διακεκριμένος σερφίστας από την Κόστα Ρίκα με MBA στη διοίκηση επιχειρήσεων, επαγγελματίας μοντέλο και ο ιδιοκτήτης μιας επιτυχημένης σειράς από καταστήματα. Είναι ο ιδρυτής τεσσάρων στούντιο της γιόγκα, συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου γιόγκα στούντιο στη Λατινική Αμερική, του Krama yoga (kramayoga.com).

Συνδυάζοντας τέλεια ένα ποτ-πουρί από διάφορα στυλ της γιόγκα, έχει σηματοδοτήσει το δικό του μοναδικό στυλ Krama Vinyasa! Ο Έστεμπαν ενσωματώνει τα 16 χρόνια της πρακτικής του στη γιόγκα καθώς επίσης τα 12 χρόνια διδασκαλίας του. Έχει μεγάλη διεθνή εμπειρία στη γιόγκα, ειδικά στην Anusara, Ashtanga, Acroyoga, Hot Yoga και Vinyasa.

Έχοντας φιλοξενήσει στη σχολή του, καθώς και έχοντας μαθητεύσει πλάι σε μεγάλους δάσκαλους της Γιόγκα , ο Έστεμπαν είναι ιδιαίτερα ευχάριστος και ζεστός με κάθε μαθητή. Το Γιόγκα εργαστήρι του Έστεμπαν θα συναρπάσει τους μαθητές της γιόγκα ανεξάρτητως επιπέδου. Βοηθάει τον καθένα να εξερευνήσει την εσωτερική του αρμονία, το άνοιγμα του σώματος, την ένωση με τον εαυτό και μπορεί κανείς να μάθει πώς να ξεπεράσει τα όρια του μέσα στο ασφαλές πλαίσιο που προσφέρει η γιόγκα, διασκεδάζοντας και βιώνοντας συναισθήματα ευδαιμονίας και χαράς.

Αυτό το 2ήμερο σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα όλων των επιπέδων, οι οποίοι επιθυμούν να εμβαθύνουν στην προσωπική τους πρακτική, να μάθουν πώς να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση τους σχετικά με τις αρχές της εμβιομηχανικής απομόνωσης, με στόχο να κατορθώσουν να κάνουν στάσεις σώματος που δεν έχουν ξανακάνει αλλά και για να βελτιώσουν την στάση σώματός τους γενικά.

Πληροφορίες στο: 6977717724

www.facebook.com

Ελλαδικό