Στα 254 είναι τα κρούσματα σήμερα 14 Αυγούστου στην Ελλάδα, όπως τα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με την ενημέρωση έχουν καταγραφεί δύο νέοι θάνατοι από κορονοϊό.
Συνολικά, οι νεκροί στην Ελλάδα είναι 223. Συνολικά οι περιπτώσεις του Covid-19 είναι 6632, ενώ 22 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Τέλος, 136 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ: Σήμερα ανακοινώνουμε 254 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 6632, εκ των οποίων το 55.0% αφορά άνδρες.
1592 (24.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3207 (48.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
22 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 63 ετών. 7 (31.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 59.1% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 136 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Τέλος, έχουμε 2 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 223 θανάτους συνολικά στη χώρα. 77 (34.5%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 77 έτη και το 96.0% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Χρέος μας, να παραμείνουμε ασφαλείς και να συμβάλουμε όλοι μας στην πρόληψη για την καταπολέμηση του ιού!
Δείτε επίσης:
- Πρεμιέρα για το 7ο Παιδικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ
- Peloponnese Beer Festival: Επιστρέφει στην Καλαμάτα από τις 31 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου!
- «Ορφέας και Ευρυδίκη» στην Αρχαία Μεσσήνη: Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον Ιούλιο στη Μεσσηνία
- Διημερίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Πολυδιάστατη Φτώχεια και τον Κοινωνικό Αποκλεισμό
- «Διάλογοι για 4 & 5» – Συναυλία μουσικής δωματίου από το Δημοτικό Ωδείο

















