Δεν είναι λίγες φορές που έχουμε πει ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι να έρθει κάποιος στην Καλαμάτα, να γνωρίσει τις ομορφιές της από κοντά, να την περπατήσει, να ξεναγηθεί σε αυτήν. Η Λευκή Νύχτα, λοιπόν, που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας και έχει πλέον καθιερωθεί, θα μπορούσε να είναι για πολλούς ένας ακόμη λόγος.

Για την ακρίβεια, μια αφορμή να επισκεφθεί κάποιος την Καλαμάτα, το Σάββατο 1 Σεπτέμβρη 2018, στην 6η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας. Γιατί, όμως, να έρθει κάποιος ειδικά εκείνη την ημέρα; Ας δούμε παρακάτω αναλυτικά, 10 λόγους για τους οποίους αξίζει να έρθετε.

Ελάτε, λοιπόν, γιατί…

1. Θα κάνετε τις αγορές σας… διασκεδάζοντας!

Υπό τους ήχους μουσικής, παρέα με πολύ κόσμο και άπλετο κέφι θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τις αγορές μας τη συγκεκριμένη ημέρα στην πόλη της Καλαμάτας! Κάτι που σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει, κάτι που σίγουρα θα αρέσει σε όσους είναι λάτρεις της διασκέδασης και του “shopping therapy”!

2. Θα ψωνίσετε σε πολύ χαμηλές τιμές

Προσφορές και εκπτώσεις περιμένουν όσους αποφασίσουν να ψωνίσουν την ημέρα της Λευκής Νύχτας στην Καλαμάτα.

3. Θα διασκεδάσετε μέχρι τελικής πτώσης!

Μουσική, χορός και τραγούδι θα συνθέσουν ένα μοναδικό σκηνικό διασκέδασης στην πόλη.

4. Θα δείτε υπαίθριες πολιτιστικές εκδηλώσεις και εκθέσεις.

Στη Λευκή Νύχτα έχουν προγραμματισθεί σειρά από υπαίθριες καλλιτεχνικές εκθέσεις από τον Δήμο αλλά και από ιδιώτες.

5. Θα δείτε την Καλαμάτα, όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ!

Αν έρχεστε για πρώτη φορά θα εκπλαγείτε! Αν έχετε ξαναέρθει σε κάποια από τις τρεις προηγούμενες Λευκές Νύχτες… είναι σίγουρο ότι θα ξαναέρθετε.

6. Θα ξεφύγετε… στον δρόμο, ελεύθερα!

Η πόλη μετατρέπεται σε ένα απέραντο πάρτι. Μουσικές και δρώμενα παντού, χιλιάδες κόσμου στους δρόμους και τα μαγαζιά της πόλης.

7. Γιατί έχει πλέον καθιερωθεί…

Μετά από τρεις πολύ επιτυχημένες Λευκές Νύχτες, μπορούμε να πούμε ότι η Λευκή Νύχτα είναι πλέον θεσμός.

8. Θα σας πάρει 2 μόλις ώρες για να φθάσετε από την Αθήνα.

Ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος χωρίζει την Καλαμάτα από την Αθήνα. Σε μόλις δύο με δυόμισι ώρες βρίσκεστε από την πρωτεύουσα στην πόλη μας. Μην το σκέφτεστε!

9. Θα δείτε αυτό που περιμένατε, αυτό που ακούσατε, αυτό που είδατε!

Στις πέντε προηγούμενες Λευκές Νύχτες η Καλαμάτα αποτέλεσε κεντρικό θέμα σε δελτία ειδήσεων σε όλη την Ελλάδα, σε εφημερίδες, περιοδικά και άλλα μέσα ενημέρωσης. Οπότε, λίγο πολύ όλοι έχετε εικόνα του τι σημαίνει Λευκή Νύχτα Καλαμάτας. Ελάτε να το ζήσετε από κοντά!

10. Σίγουρα θα περάσετε καλά!

Δείτε παρακάτω το σποτ από προηγούμενη Λευκή Νύχτα (παραγωγή INDEVIN):

Ελλαδικό